KUINKA VALITA FARKUISTA OIKEA KOKO SOVITTAMATTA? MILLOIN FARKUT ON SOPIVAT TAI TÄYDELLISET JUURI SINULLE?

Farkut, se useimman ihmisen jokapäiväinen arkivaate.

Kun farkuja, tai ylipäätään vaatteita, ostetaan netistä, on kuluttajalle ensiarvoisen tärkeää hyvät ja monipuoliset myyntikuvat mutta ennen kaikkea selkeät kokotaulukot. Kuvitellaanpa tilanne, että olet ostamassa farkkuja..

"Lantio L, vyötärö M, reisi M/L..minkä koon valitsen farkuista sovittamatta? Leveä lantio ja kapea vyötärö. Pohjekin on aika leveä, mahdunko? Tuttua?"

Kuluttaja haluaa netistä farkkuja ostaessaan yleensä mittailla jokaisen vartalonsa osan; lantio, vyötärö, napa, reisi, pohje, polvi, lahje and list goes on... Kuitenkin kokotaulukoiden monimutkaisuus tai jokaisen vartalon mitan esittävä taulukko sekoittaa yleensä kuluttajan pään enemmän kuin selkeyttää. Helpoin ja nopein reitti on yleensä ajatella, että "valitsenpa mieluummin isomman koon, niin mahdun ainakin.."
 
Tiesitkö, että farkkujen kuuluu ostaessa olla tarpeeksi tiukat ja napakat. Miksi? Lue aiheesta lisää tästä blogijulkaisusta.
vastuulliset-ekologiset-kotimaiset-leveälahkeiset-levenevät-bootcut-farkut-naisille-isot-koot-korkea-vyötärö-uniikki-yksilö-kuviolliset-ruudulliset-patchworkdesign-patchwork-jeans-suomi. 
 

KUINKA VALITSEN NÄISTÄ EKOLOGISISTA TILKKUFARKUISTA OIKEAN KOON NETISSÄ SOVITTAMATTA?

Jos brändimme tilkkufarkkujen koon valinta teettää näiden ja myyntiartikkelin alla olevien ohjeiden avulla edelleen hankaluuksia, älä epäröi lisätä vartalosi mittoja tilauksen yhteyteen, kohtaan "lisätietoja". Tarkistame valitun koon vielä ennen farkkujen lähettämistä, ja teemme sen ilmaiseksi. Tarjoamme nopeaa asiakaspalvelua.
.
Kokotaulukot ja nopeat ohjeet niiden tulkintaan. "Painota lantionympäryksesi osoittamaa housukokoa. Vyötärö antaa joustoa, mikä mahdollistaa farkkujen istuvuuden vyötäröstä useammalle eri vartalotyypille, mikä helpottaa netistä ostamista."

KUINKA LUEN KOKOTAULUKOITA OIKEIN? MITEN MITTAAN VARTALONI ENNEN KUIN VALITSEN KOKOA?

Kokotaulukoihin olemme koonneet vain farkkumallin kannalta tärkeimmät mitat;
1. LANTIONYMPÄRYS (Levein ympärysmitta pakarat huomioiden)
2. VYÖTÄRÖNYMPÄRYS (Huom! Mittaa vyötärön leveys haarasauman korkeudelta. Tarkempi ohje alempana)
3. REISI (levein ympärysmitta), sekä lahkeen sisäpituus.
 
vastuulliset-ekologiset-eettiset-naisten-tilkkufarkut-palafarkut-tilkkutäkki-patchjeans-patchwork-muodissa-muotifarkut-trendifarkut-design-farkut-bootcut-leveälahkeiset-slimfit-housut-kokotaulukko-lantionympärys-pieceofjeans.
 

 vastuulliset-ekologiset-eettiset-naisten-tilkkufarkut-palafarkut-tilkkutäkki-patchjeans-patchwork-muodissa-muotifarkut-trendifarkut-design-farkut-bootcut-leveälahkeiset-slimfit-housut-kokotaulukko-pieceofjeans.

(XXXL-koon saatavuutta voit kysyä sähköpostitse osoitteesta pieceofjeans@outlook.com)

Tärkein naisten farkkujen valintaa ohjaavana mittana on ehdottomasti lantion levein ympärysmitta, pakarat huomioiden. Mittaa lantiosi ympärys alusvaatteet yllä ilman väljyysvaroja.

Taulukkomme tarjoaa housukoon valintaan erittäin helpot ohjeet. Taulukossa on käytetty ihmisen mittoja, farkkujen mittojen sijaan, mikä helpottaa valintaa. Taulukossa on lisäksi otettu huomioon farkkujen pieni venyvyys. Yleisesti: Mittaa lantiosi levein ympärsmitta ja katso sitä vastaava koko taulukosta.

MINKÄ KOON VALITSEN FARKUISTA KOKOTAULUKON RAJAPINNALLA?

Jos/kun osut aivan kokotaulukon rajapinnalle, suosittelemme sinua valitsemaan farkuista pienemmän koon. Pienempi koko on vartalollesi todennäköisesti tiukempi ja enemmän slim fit, koska farkut joustavat hiukan. Joustavuus on otettu kokotaulukossa valmiiksi huomioon, joten sinun ei tarvitse siitä huolehtia. Sinä saat huolehtia vain vartalosi mittaamisesta.
Jos mittasi osuvat kokotaulukon rajapinnalle ja sitä kautta taulukko ohjaa sinua pienemmän koon valintaan, niin tarkista vielä erityisesti reisiesi mahtuminen vaatteeseen. Näidenkin taulukkomitat ovat taas ihmisen mittoja, eivät farkun mittoja. Reisien mitat ovat maksimimittoja.
.

FARKKUJEN VYÖTÄRÖ: KUINKA TARKISTAN VYÖTÄRÖNI SOPIVUUDEN VAATTEESEEN?

Kun olet lantionympäryksen perusteella valinnut sinulle ihanteellisimman koon ja tarkistanut, että reitesi myös mahtuvat vaatteeseen, tarkista lopuksi vyötärön sopivuus valittuun kokooosi.
.
Vyötärön mittakorkeutta on hankala määritellä sanoin, koska usein yksikin sentti ylös tai alas antaa paljonkin erilaisen tuloksen. Varmin tapa housujen kannalta vyötärön oikean levyden mittaamiseen on mitata se haarasaumasta.
.
Haarasauman korkeus edessä ja takana on kuvattu alla olevassa taulukossa. Kun olet selvittänyt valitun housukoon vyötärön korkeuden, mittaa vyötärösi ympärys tästä kohdasta.
.
Kun olet ottanut itsestäsi kaikki nämä kolme mittaa; lantio, vyötärö ja reisi, ja mittasi poukkoilevat taulukossa eri kokojen välillä, painota lantion mittan osoittamaa housukokoa. Kun lantionympärys on mitattu tarkasti ja oikein, niin silloin valitsemasi housukoon farkut nousevat vartalollasi ylös asti, mikä on istuvuuden kannalta tärkeintä. Voit lukea halutetessasi vielä blogjulkaisumme aiheesta "valitse farkuista tarpeeksi napakka koko".
 vastuulliset-ekologiset-naisten-tilkkutakki-patchjeans-palafarkut-design-farkut-kokotaulukko-tilkkufarkut-palafarkut-patchworkjeans-ruudulliset-housut-farkkuneliöistä.
 

FARKUJEN MALLI JA SOPIVUUS ERILAISILLE VARTALOTYYPEILLE:

Lisäsimme farkkujen vyötäröön napakoittavan kuminauhan, minkä ansiosta farkut istuvat vyötäröstä useammalle eri vartalotyypille.

"Painota lantionympäryksesi osoittamaa housukokoa. Vyötärö antaa joustoa, mikä mahdollistaa farkkujen istuvuuden usealle eri vartalotyypille, mikä myös helpottaa netistä ostamista."

Listasimme myös tyytyväisten asiakkaidemme antamia mittoja erilliseen taulukkoon.

vastuulliset-ekologiset-tilkkufarkut-palafarkut-patchworkjeans-suomalaiset-kotimaiset-farkut-housut-farkkuja-farkku-pieceofjeans.

 


 

ONGELMIA LÖYTÄÄ SOPIVAN KOKOISIA FARKKUJA? LEVEÄ LANTIO JA KAPEA VYÖTÄRÖ? LIIAN PITKÄT TAI LYHYET LAHKEET? OLETKO KOKEILLUT MITTATILAUSTA?

Ihastuttavat farkut löytyi mutta oma vartalotyyppisi ei olekaan sille sopiva? Jokainen meistä on erilainen ja erimuotoinen, ei tuunauksessakaan ole mitään pahaa. Se vain kertoo, että näkee vartalotyyppinsä enemmän mahdollisuutena kuin uhkana. Olisitko kiinnostunut mittatilauksesta? Tutustu ja linkkaa kaverille.