ONKO SINUN VAIKEA VALITA NETISSÄ FARKUISTA OIKEAA KOKOA? VALITSE FARKUISTA TARPEEKSI TIUKAT JA NAPAKAT, KOSKA FARKKU LÖYSTYY KÄYTÖSSÄ.

Ahdistaako, kun olet sovittamassa uusia farkkuja ja ne täytyy äheltää jalkaan? Tekisikö mieli jo luovuttaa mutta yrität vielä mahtua ja saada housut nostettua jalkaan? Tämä on hyvin yleistä ajattelua sovituskopissa. Otat mukaasi kolmet, ja ees taas pukeminen ja riisuminen pistää jo hien pintaan. Tuntuuko, että sinun on vaikea valita nettikaupassa oikean kokoisia farkkuja?

Napakat farkut on yleensä helppo torjua nopeasti. Kuitenkin tätä kammoa kannattaisi hiukan kesyttää antamalla itselle ja farkuille mahdollisuus toimia yhdessä entistä paremmin.

mittaa-vartalostasi-lantionympärys-vartalosi-leveimmästä-kohdasta-miten-valita-farkuista-oikeankokoiset-netissä-sovittamatta-valitse-tarpeeksi-tiukat-koska-farkut-venyvät-käytössä.

Totuus farkuista asiantuntijoita kompaten: "Jos farkut ensipukemalla menevät ahtaen jalkaan ja nappi menee juuri ja juuri kiinni, niin farkut ovat täydelliset juuri sinulle". Kuulostaako hullulta?

 

MILLOIN FARKUT OVAT OIKEAN KOKOISET? VALITSE MIELUUMMIN NAPAKAT, KUIN LÖYSÄT

Tosiasiassa, kun farkut on napakat, niin sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada farkuista oman vartalosi muotoon mukautuvat. Kaikki farkut löystyvät hiukan käytössä, ja jo parin päivän käytön jälkeen farkuista ei enää huomaa samaa ahtautta, vaan kangas on saavuttanut muotonsa eikä venähdä käytössä liian isoksi. Löysä farkku on myöhemmin entistä löysempi. On kuitenkin eri asia jos farkut ei nouse puentakerralla edes jalkaan, vaan esimerkiksi reidet junnaa kiinni, silloin olet valinnut liian pienen koon. Tämän välttämiseksi oikeaa kokoa valitessa lantio tuleekin mitata leveimmästä kohtaa (eli pakarat mukaan lukien), silloin farkut nousee takuulla ylös asti. Jos farkut nousee jalkaan, kannattaa uskaltaa luottaa muokkautuvuuteen. Varsinkin jos farkut sisältävät hiukan muovia, eli strechia, niin farkut paranevat sitä istuvimmksi, mitä enemmän niitä käytät. Silloin farkut on kuin tehty "juuri sinulle".
.
Katso kokotaulukosta lantionympärystäsi vastaava koko. Kokotaulukon rajapinnalla kannattaa valita pienempi koko.
 

KÄTEVÄ FARKKUVINKKI - MITEN SAAT FARKUT MUKAUTUMAAN VARTALOSI MYÖTÄISIKSI PAREMMIN? NAPPAA NÄMÄ VINKIT NETTIOSTOKSILLE:

Jos vielä farkkuja kokeiltaessa mietityttää niiden tiukkuus, niin yksi oiva kotikonsti on käydä tiukkojen farkkujen kanssa kylvyssä/saunassa. Anna farkkujen imeä itseensä kunnolla vettä ja anna niiden sitten kuivua rauhassa vaaka-asennossa. Farkkukangas, erityisesti strech-farkku, antaa myöden, ja venyy helposti käytössä. Älä pelkää strech-farkkujen tiukkuutta liikaa. Valitse farkuista ostaessasi siis tarpeeksi tiukat. Se on ykkössääntö oikean ja täydellisen kokoisten farkkujen ostoon.
Lue lisää farkkuvinkkejä täältä. Neuvoja, kuinka kutistaa liian isot farkut pienemmiksi tai esimerkiksi vyötäröltä liian isot farkut pienemmiksi.

TUNTUUKO FARKKUJEN OSTAMINEN NETISTÄ SINUSTA LIIAN VAIKEALTA?

Osta kerralla oikeankokoiset farkut netistä sovittamatta. Ohjeet oikean koon valintaan.