ONKO SINUN VAIKEA OSTAA VAATTEITA NETISTÄ? KÄTEVÄT VINKIT NETTIOSTOKSILLE

Palataan hetkeksi takaisin brändin syntytarinan muodostamaan tuotteeseen, farkkuihin. Farkut, se useimman ihmisen jokapäiväinen arkivaate. Kun farkut ostetaan netistä, on kuluttajalle ensiarvoisen tärkeää farkkujen myyntikuvat mutta erityisesti selkeät kokotaulukot. "Lantio L, vyötärö M, reisi M/L..

MUTTA, MINKÄ KOON VALITSEN FARKUISTA NETISSÄ? VINKKEJÄ FARKKUJEN OSTAMISEEN:

Pohjekin on aika leveä, mahdunko? Tuttua?"

Kuluttajan on hankalaa hahmottaa, milloin farkut on netissä ostettaessa oikean kokoiset, koska farkkuja ei pääse sovittamaan. Kuluttaja haluaakin netistä farkkuja ostaessaan yleensä mittailla jokaisen vartalonsa osan; lantio, vyötärö, napa, reisi, pohje, polvi, lahje and list goes on... Kuitenkin kokotaulukoiden monimutkaisuus tai jokaisen vartalon mitan esittävä kokotaulukko sekoittaa yleensä kuluttajan pään enemmän kuin selkeyttää, eikä ihanien ja muuten täydellisten farkkujen, housujen tai muiden vaatteiden ostopäästöstä uskalleta tehdä. Kaipaisitko vinkkejä ja apuja erityisesti siihen, miten netistä voisi ostaa itselleen täydelliset, istuvat ja vartalolle mukautuvat farkut? "Haluaisin, mutta kun..jos ne ei istukaan.." 

Kuinka valita netissä farkuista oikea koko sovittamatta?

ASIAKASPALVELUA VAATTEIDEN NETTIKAUPASSA

Nettikaupoista on myös yleensä hankalaa saada ketään asiakaspalvelijaa kiinni, kun on vaateostoksilla. Tiedätkö sen tunteen, kun tekisi mieli yksi asia tarkistaa tai varmistaa, että ostopäätöksen ihanista farkuista tai hameesta uskaltaisi varmemmin tehdä? - Kyllä, minä tiedän. Harvinaisen usein käy näin ja uskon vahvasti, että voit samaistua.

Yleensä kysymykseni koskee kokoja. Onko tämä vaate nyt juuri se oikea koko minulle, valitsenko nyt varmasti oikean koon? Riippuu etsinkö tiukkaa vai hiukan löysää vaatetta. Perustin oman vaatteiden sekä asusteiden verkkokaupan myös juuri tähän ongelmaan. Haluan, että verkkokaupassani tuotteita katsellessa asiakas saisi yksilöllistä ja nopeaa asiakaspalvelua suomeksi ja engalnniksi. Vaatteita katsellessa kaikki kysymykset ovat tervetulleita. Olen vastannut moniin kokoja koskeviin kysymyksiin ja asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä saamistaan vastauksista.

"Sain käsittämättömän hyvää, yksilöllistä ja asiantuntevaa asiakaspalvelua farkkujen osto- ja koonvalintavaiheessa. Arvostan. Hinta on ok näin laadukkaasta ja käsintehdystä design-vaatteesta – erityisesti, kun sain samaan hintaan henkilökohtaista palvelua"

MITTATILAUS HELPOTTAA VAATTEIDEN OSTAMISTA NETISSÄ JA POISTAA JATKUVAN RAVAAMISEN TARPEEN SOVITUSKOPISSA USEIDEN ERI KOKOJEN KANSSA

Sinäkin varmasti haluaisit säästää aikaa ja vaivaa, joka menee eri kokoisten vaatteiden sovittamiseen sovituskopissa ja oikean koon etsimiseen? Anna meidän valita koko puolestasi, ja toteuttaa mittatilaus sinun vartalollesi täydellisesti istuvaksi vaatteejsu sinun toivomallasi väljyydellä. Pääset osaksi farkkujen suunnittelua.

Toiseksi. Vakiokokojen ostaminen netistä on vaikeaa, kun kaiken lisäksi kaikkien verkkokauppojen kokotaulukot ja housukoot ovat lähestulkoon aivan erilaiset. Jokaisella on hiukan omat taulukot ja mitat, mikä vie aikaa ja luo epävarmuutta. Kolmanneksi, mittojen mukaan ompeleminen ja valmistaminen on ekologista ja osa vastuullisen vaateteollisuuden määritelmiä. Koska tuotteet ommellaan käsin, niin ommellaan ne heti oikean kokoisiksi. Mittatilaustuotteet tukevat ajatusta vastuullisesta vaateteollisuudesta, koska vaatteet ommellaan kuluttajan tarpeeseen tilaustyönä.


MITTATILAUSVAATTEEN HINNOITTELU

Hinnoittelumme antaa kuluttajalle kerralla käsityksen tuotteen kokonaishinnasta. Mieiti tilannetta, jossa ostat esimerkiksi juhlamekon kivijalasta 200€, mutta istuvuus ei ole täysin ihanteellinen. Tarvitset ompelijaa kaventamaan ja muokkaamaan mekkosi istuvammaksi, mikä kasvattaa vaivannäköäsi, vie aikaasi ja nostaa tuotteen hintaa, huomaamatta.

Oletko turhautunut sovittamaan ja löytämään täydellisiä farkkuja? Onko farkut aina liian isot vyötäröltä tai lahkeet liian pitkät? Miltä sinusta tuntuisi kehua, että pukeudut ekologisiin farkkuihin? - Kyllä, hienolta!