KÄTEVÄT FARKKUVINKIT

Farkut valuvat jalassasi? Ikävä tunne, kun valuvia farkkuja joutuu nostelemaan koko ajan. Mitä jalassa käytössä valuville farkuille voi tehdä? Lue vinkit, joiden avulla farkut eivät enää tipu jalastasi.
Voiko farkut jättää pesemättä, tai miten usein niitä suositellaan pestävän? Kuinka farkkujen pitkää ikää voisi edistää? Miten denim-kankaasta tulisi huolehtia, että farkut tai muut farkusta valmistetut vaatteet eivät menettäisi niiden väriä eikä istuvuutta? 10 vinkkiä käytettyjen farkkujen pesemiseen ja kuivaamiseen. Mieti kaksi kertaa, kuinka farkun tahrat ja tunkkainen tuoksu tulisi hävittää.

Onko takana viikonlopun herkuttelut, pari lasillista viiniä tai muuten vain turvottaa? Farkut kiristää, puristaa ja tuntuu tosi tiukoilta vyötäröltä sekä reisistä, mitä on tapahtunut, ja voisiko farkuissa olemista helpottaa? Tai onko farkkusi vyötäröstä aina auttamatta isot, ja sinun on vaikea löytää kaupasta itsellesi sopivan kokoisia housuja?

Näiden kätevien ja hyödyllisten vinkkien ja kotiniksien avulla saat farkkusi istumaan jalkaasi paremmin - vinkit arkeen ja farkkujen nettiostoksille. Oletko kokeillut mittatilausta? Meiltä voit tilata farkut myös tilaustyönä, jolloin säästyt turhilta tuunauksilta ja oikean kokoisten farkkujen etsimisongelmilta. Tie onnistuneisiin farkkuostoksiin tapahtuu netissä.