KÄTEVÄT FARKKUVINKIT

Farkut valuvat jalassasi? Ikävä tunne, kun valuvia farkkuja joutuu nostelemaan koko ajan. Mitä jalassa käytössä valuville farkuille voi tehdä? Lue vinkit, joiden avulla farkut eivät enää tipu jalastasi.
Farkut, se jokapäiväinen ihmisen arkivaate. Farkku on kuitenkin materiaalina todella monipuolinen, mikä mahdollistaa todella monipuolisten asukokonaisuuksien ja farkkutyylien rakentamisen. Farkku on lisäksi todella ajaton, mikä tarkoitta, että sen muodikkuus ei vanhene. Farkut on aina muodissa.

Kokosimme tähän blogitekstiin ideoita ja tyyli- sekä pukeutumisvinkkejä, kuinka farkuista voi ottaa kaiken ilon irti, erityisesti kun pukeudut tilkkufarkkuihin.

Mitä tarkoittaa A-, H-, O-, X-, ja Y-vartalot ja vartalotyypit. Joko selvitit mikä vartalotyyppi olet ja kuinka millaiset farkut sopivat juuri sinun vartalotyypillesi? Mitä värejä ja lahjetyyppiä sinun kannattaa suosia? Tärkeintä on kuitenkin pukeutua siltä kuin itsesä hyvältä tuntuu.
Selvitä mikä vartalotyyppi olet. Eri vartalotyypit on nimetty kirjainten mukaan, joita on viisi: A-, H-, O-, X- ja Y-vartalo. Kirjaimet auttavat hahmottamaan vartalon muotoa. On myös vartalo malleja, jotka ovat yhdistelmiä eri vartalotyypeistä. Yhdistelmätyypissä voi hyödyntää kummankin vartalotyypin mukaista pukeutumista.
Koetko, että sinun on vaikea löytää vartalotyypillesi istuvia farkkuja vakiokokoisena? Ajatteletko, että vartalollesi on mahdotonta löytää istuvia farkkuja? Vartalotyyppejä on useita ja usein farkkujen oston esteeksi muodostuu se, että lantio on leveä ja vyötärö on kapea tai lahkeen pituus ei ole sopiva. Lue vinkkimme, kuinka voit löytää hankalasta vartalotyypistäsi huolimatta istuvat farkut netistä sovittamatta - kokeille farkkujen mittatilausta.

Arkiaamu etkä tiedä mitä pukea päällesi? Avaat vaatekaapin oven ja se on täynnä vaatteita, mutta silti tuntuu ettei mitään sopivaa päälle puettavaa löydy.

Miten ostaa oikean kokoisia ja varmasti käyttöön tulevia vaatteita? Minkälaiset farkut tulisi ostaa toimistoon, paljon istumista ja näyttöpäätteen ääressä viettävän ihmisen työpäivään?

Mikä yläosa sopii farkkujen kanssa parhaiten? Nappaa tyyli- ja asuvinkit arkeen.