KÄTEVÄT FARKKUVINKIT

Farkut, se jokapäiväinen ihmisen arkivaate. Farkku on kuitenkin materiaalina todella monipuolinen, mikä mahdollistaa todella monipuolisten asukokonaisuuksien ja farkkutyylien rakentamisen. Farkku on lisäksi todella ajaton, mikä tarkoitta, että sen muodikkuus ei vanhene. Farkut on aina muodissa.

Kokosimme tähän blogitekstiin ideoita ja tyyli- sekä pukeutumisvinkkejä, kuinka farkuista voi ottaa kaiken ilon irti, erityisesti kun pukeudut tilkkufarkkuihin.

Arkiaamu etkä tiedä mitä pukea päällesi? Avaat vaatekaapin oven ja se on täynnä vaatteita, mutta silti tuntuu ettei mitään sopivaa päälle puettavaa löydy.

Miten ostaa oikean kokoisia ja varmasti käyttöön tulevia vaatteita? Minkälaiset farkut tulisi ostaa toimistoon, paljon istumista ja näyttöpäätteen ääressä viettävän ihmisen työpäivään?

Mikä yläosa sopii farkkujen kanssa parhaiten? Nappaa tyyli- ja asuvinkit arkeen.

Mitä mittatilaukseen tarvittavien mittojen ottaminen tarkoittaa käytännössä? Kuinka mittatilaus onnistuu verkossa? Mittojen ottaminen on todellisuudessa todella helppo toteuttaa kotona. Mittatilauksessa saadaan myös haluttaessa painotettua vartalon parhaita puolia, ja peiteltyä niitä ongelmallisempia. Eron vakiokokojen vaatteisiin todellakin huomaa! Lue ohjeet mittojen ottamiseen.
Kun farkut ostetaan netistä, on kuluttajalle ensiarvoisen tärkeää farkkujen myyntikuvat mutta erityisesti selkeät kokotaulukot. "Lantio L, vyötärö M, reisi M/L..minkä koon valitsen? Pohjekin on aika leveä, mahdunko? Tuttua?"
Lue blogiartikkelimme aiheesta "Kuinka voit valita vartalollesi täydellisesti istuvat farkut netistä ilman, että sovitat? Kuinka mittaat naisellisen vartalosi ja vyötärön sekä lantionympäryksesi oikein? Mistä tiedän, onko farkut tarpeeksi napakat?"