KÄTEVÄT FARKKUVINKIT

Voiko farkut jättää pesemättä, tai miten usein niitä suositellaan pestävän? Kuinka farkkujen pitkää ikää voisi edistää? Miten denim-kankaasta tulisi huolehtia, että farkut tai muut farkusta valmistetut vaatteet eivät menettäisi niiden väriä eikä istuvuutta? 10 vinkkiä käytettyjen farkkujen pesemiseen ja kuivaamiseen. Mieti kaksi kertaa, kuinka farkun tahrat ja tunkkainen tuoksu tulisi hävittää.
Kun farkut ostetaan netistä, on kuluttajalle ensiarvoisen tärkeää farkkujen myyntikuvat mutta erityisesti selkeät kokotaulukot. "Lantio L, vyötärö M, reisi M/L..minkä koon valitsen? Pohjekin on aika leveä, mahdunko? Tuttua?"
Lue blogiartikkelimme aiheesta "Kuinka voit valita vartalollesi täydellisesti istuvat farkut netistä ilman, että sovitat? Kuinka mittaat naisellisen vartalosi ja vyötärön sekä lantionympäryksesi oikein? Mistä tiedän, onko farkut tarpeeksi napakat?"
Farkkuasiantuntijoita kompaten "jos farkut ensipukemalla menevät ahtaen jalkaan ja nappi menee juuri ja juuri kiinni, niin farkut ovat täydelliset juuri sinulle". Miten saada farkut mukailemaan vartaloa paremmin? Farkkukangas, erityisesti strech-farkku, antaa myöden, ja venyy helposti käytössä. Valitse farkuista ostaessasi siis tarpeeksi tiukat. Se on ykkössääntö oikean ja täydellisen kokoisten farkkujen ostoon. Lue ja hämmästy!