TIUKAT TAI LÖYSÄT FARKUT? NÄPPÄRÄT VINKIT, JOILLA SAAT FARKKUSI ISTUMAAN JALKAASI PAREMMIN

"Onko takana viikonlopun herkuttelut, pari lasillista viiniä tai muuten vain turvottaa? Farkut tuntuu tosi tiukoilta, mitä on tapahtunut? Farkut vyötäröstä aina auttamatta isot? Näiden hyödyllisten niksivinkkien avulla saat farkkusi istumaan taas jalkaasi paremmin."

farkut-tilkkufarkut-tiukat-löysät-farkkusi-istumaan-jalkaasi-paremmin-pieceofjeans.

1. ONKO FARKKUSI LIIAN ISOT? KUINKA FARKKUJEN VYÖTÄRÖÄ VOI KAVENTAA?

Kutista farkut kuumassa vedessä, niin kuumassa kuin mahdollista. Älä kuitenkaan lisää huuhteluainetta. Lämmin vesi kutistaa ja napakoittaa farkkuja kokonaisvaltaisesti. Kutistettuna farkut voi saada paremmin istuviksi jos kyse ei ole kuin muutamasta sentistä.
 
Kuivausrumpu tekee farkuista supertiukat. Ensin kuuma konepesu ja sen jälkeen kuivausrumpukuivaus narulla kuivumisen sijaan. Kutistuu..ja voit käyttää venähtäneitä farkkuja taas tiukkoina.
 
Talvi ja paleltaa? Sukkahousut käyttöön. Talvikauden farkut kannattaa jopa pitää hiukan väljinä, niin mahtuu paksut sukkahousut mukavasti farkkujen alle. Toki tämä vinkki toimii vain talvella.
 
Onko ongelmananasi kapeneva vyötärö, ns päärynävartalo? Helppo niksi, kuinka housujen vyötäröä voi kaventaa on sujauttaa nappi ensin nappia lähinnä olevan vyönsoljen alta ja sen jälkeen vasta napinläpeen. Näin saat farkkujesi vyötäröä kavennettua hetkessä! Tämä niksi on helppo kotikonsti jopa ompelutaidottomalle.
.
Onko ongelmanasi uusia farkkuja etsiessäsi se, että kun takapuoli ja reidet mahtuu niin vyötäröstä farkut ovat auttamatta isot? Ja taas pienempi koko ei mahdu lantiosta päälle ollenkaan? Tämä on usean ongelma, koska farkut yleensä suunnitellaan melko samanlevyisiksi lantiosta sekä vyötäröstä. Niksi, jos pientä ompelutaitoa löytyy. Ompele farkkujen takaosaan leveää kuminauhaa noin 15cm matkalta vyötärön sisäpuolelle. Kuminauha auttaa kiristämään housujen vyötärön tiukemmaksi, ettei vyötärön takaosaan jää legendaarista nyrkin mentävää pussia. Monet myös kokevat, että jos nyrkki mahtuu vyötärön sisään, niin farkut ovat ehdottomasti liian isot. Näin ei kuitenkaan välttämättä ole. Jos lantio ja reidet mahtuu, niin vyötärön kavennus/kiristys saattaa olla vain 5cm kiinni, että nyrkki ei enää väliin mahdukaan. Tämä vyötärökuminauha-niksi auttaa juuri tähän ongelmalliseen viiteen senttiin. Kokeile ja ylläty!
.
Kurkista näihin ekologisiin designtilkkufarkkuihin. Lisäsimme vyötäröön valmiiksi vyötäröä napaikoittavan kuminauhan. Kuminauhan lisäämisellä mahdollistettu farkkujen istuvuus useammalle eri vartalotyypille - myös kapeneville vyötäröille. Osta itsellesi sopivan kokoiset ja hyvin istuvat farkut netistä. Brändin tarina alkoi ideasta - "Farkuista uudet farkut" - taustalla farkkujätteen vähentäminen, korjattavat ja kestävät ekologiset vaate- sekä asustevalinnat.

2. ONKO FARKKUSI LIIAN TIUKAT - KIRISTÄÄKÖ? KUINKA TIUKOISTA FARKUISTA VOI TEHDÄ LÖYSEMMÄT?


Kastele. Käy kylvyssä/suihkussa farkut jalassa. Jos nappi ei mene kiinni, niin koita sulkea nappi suihkussa, kun farkut ovat hiukan kastuneet. Kun farkut ovat päällä ja kostuvat, ne venyvät. Farkkujen venytys ei tarkoita repeämistä, vaan parempaa istuvuutta ja vartalon mukailua. Kastelun jälkeen aseta farkut vaakatasoon ja anna kuivua rauhassa. Pystytasossa riiputtaminen saattaa venyttää painavia ja märkiä farkkuja takaisin väärään muotoon.
 
Jos farkuista vain esim reidet ovat tiukat, voit kokeilla paikallista kastelua tai suihkuttamista esimerkiksi suihkepullolla. Aseta farkut vaakatasoon ja venytä kostuneita farkkuja käsilläsi. Toinen vaihtoehto on pukea farkut jalkaan ja kokeilla venyttelyä. Venyttävät liikkeet muotoilevat farkkujasi tehokkaasti.
design-farkut-housut-tilkkutäkki-vaatteet-ruudulliset-piece-of-jeans-uniikki-toteutus-ekologiset-musta-harmaat-tummat-huomiota-herättävät-vaatteet-netistä.
.

3. VINKIT, JOIDEN AVULLA VALITA FARKUISTA OIKEA KOKO SOVITTAMATTA

Kiinnostaisiko ekologiset design-farkut, joista on helppo valita oikea koko netissä sovittamatta?

Helppoa! "Painota koon valinnassa lantionympäryksesi osoittamaa housukokoa"

Katso täältä kokotaulukko.

4. VINKIT, JOIDEN AVULLA SELVITÄT VARTALOTYYPPISI

Tiedätkö ja tunnistatko vartalotyyppisi? Opi valitsemaan vartalollesi oikean malliset farkut, niin vältät tuunailut.

5. VALITSE REILUSTI LÖYSEMPI LOOSEFIT FARKKUMALLI, NIIN FARKKUJEN NIIN ISTUVUUS EI OLE NIIN TARKKAA

Piece Of Jeans -farkkuvalikoiman tuorein uutuus on unisex-farkut relaxed-fit lahkeilla. Malli on kehitetty tukemaan verkkokauppamyyntiä ja helpottamaan oikean koon valintaa netissä. Farkut eivät kiristä eikä purista ja pieni löysyys on farkuissa enemmän kuin tervetullut. Kokotaulukon mukaan valitulla housukoolla farkut jäävät lanteilta ja reisistä mukavan rennoiksi.

Tutustu ja ihastu!