PIKAMUOTI SAASTUTTAA ENEMMÄN KUIN LENTO- JA LAIVALIIKENNE YHTEENSÄ. LISÄKSI SE VIE RAHASI

"Joka vuosi tekstiilejä heitetään roskiin noin 460 miljardin dollarin arvosta. Toisin sanoen joka sekunti maailmassa kipataan yksi kuorma-autollinen tekstiilijätettä kaatopaikalle. Tiesitkö, että vaatteiden käyttöiän pidentäminen vain yhdeksällä kuukaudella vähentäisi hiili- ja vesijalanjälkeä sekä jätteiden määrää jopa 20-30%." Meidän vain on siirryttävä kestävämpiin tuotteisiin, kierrättämisen lisäämiseen sekä valmistusmenetelmien uudistamiseen.

MAAILMA ROSKAANTUU, SAASTUU, JUOMAVESI VÄHENEE JA ILMASTONMUUTOS KIIHTYY - MITÄ ON TEHTÄVÄ NYT?

farkkukangas uusiokäytetystä farkusta, mallisuojattu kangas-design, farkkutilkku, farkkupala, farkkuneliö, armeijakuviolliset farkut, kuviolliset farkut, ruudulliset vaatteet ja farkkutuotteet, kestävä ja korjattava vaate, second-hand farkku arvokas raaka-aine, lahjoita farkkua, älä roskaa, älä heitä farkkuja sekajätteeseen, kierrätä ja lajittele rikkinäiset vaatteesi
Uusia design-tuotteita 100% kierrätetystä farkusta käsityönä, omalla mallisuojatulla designilla.

BRÄNDI FARKUN KIERRÄTTÄMISEN EDELLÄKÄVIJÄNÄ - KIERRÄTÄ HAJONNEET FARKKUSI JA TEE EKOTEKO MUODIN KEINOIN. MITÄ ON TULEVAISUUDEN VAATTEET?

Tiesitkö tämän farkuista?

1. Tiesitkö, että yksien uusien farkkujen valmistaminen kuluttaa yli 10 000 l puhdasta juomavettä, mikä vastaa yhden ihmisen kolmen kuukauden suihkuja tai 17 vuoden juomavesiä (120l/suihku/pv tai 1,8l juomavettä/pv).

2. Entä tiesitkö, että pelkästään kahdessa suuressa maailman halpatuotantomaassa, Intiassa ja Kiinassa, käytetään vettä farkkujen valmistukseen vuosittain jopa 120 biljoonaa litraa eli 120 000 000 000 000 litraa.
Näiden syiden takia meillä on hyvä syy keskittää toimintamme farkun käytön kehittämiseen. Brändimme haluaakin luoda toiminnallaan ilmiön, jolla kasvattamme kuluttajan tietoisuutta pikamuodin haitoista sekä halukkuutta rikkinäisten tekstiilien kierrättämiseen. Älä heitä farkkuja roskiin, siitä se ongelma vasta alkaa. Lue blogijulkaisumme aiheesta.
.
Brändimme haluaa tarjota kestävämpiä ja ekologisempia tuotevaihtoehtoja. Ostamista ei tarvitse kokonaan lopettaa, elintasosta ei tarvitse kokonaan luopua, elämässä voi tehdä parempia valintoja.
 
Erottumme kaikista muista farkkubrändeistä siten, että omistamme oman EU:ssa mallisuojatun kangasdesignin. Mallisuojatusta kankaasta valmistamme uniikkeja, persoonallisia, vastuullisia, ekologisia, eettisiä ja kestäviä design-tuotteita. Yksikään tuote ei ole väriltään tai palojen sijoittelultaan samanlainen. Tuotteissa näkyy ennen kaikkea tavoitteemme, tehdä kierrättämisestä coolia, arvokasta designia!
 
Maailma ei muutu yksin, se vaatii yksittäisten ihmiten pieniä tekoja ja yhteisöjen tukea. "We need to CO2llaborate"