KIERRÄTYSTÄ JA EKOILUA

Piece Of Jeans on mukana mahdollistamassa poistotekstiilien erilliskeräyksen kuluttajille. Piece Of Jeans tekee yhteistyötä Lounais-Suomen jätehuollon sekä muiden kuntien jätehuoltoyhtiöiden kanssa valmistaakseen kuluttajien poistotekstiileistä KaMu-keräysastioiden farkkuhuput. Paimion jalostuslaitos avasi ovensa 2.11.2021.

Oletko huolissasi ilmastonmuutoksesta tai siitä, miltä maailma näyttää esimerkiksi 20 vuoden päästä? - Rehellisesti, minä olen. Pikamuoti lisää kulutusta, vaatteiden huollon laiminlyöntiä ja roskiin päätyvien vaatteiden määrää. Halvat vaatteet kuormittavat ihmisiä, ympäristöä ja lopulta se vie rahasi. Oletko miettinyt, monetko halpamuodin farkut voisit jättää ostamatta investoimalla yksiin kestäviin ja eettisesti valmistettuihin farkkuihin? Faktaa farkkujen valmistuksesta. Lue lisää.

Maailma roskaantuu, saastuu ja ilmastonmuutos kiihtyy. Joka vuosi tekstiilejä heitetään roskiin noin 460 miljardin dollarin arvosta. Toisin sanoen joka sekunti maailmassa kipataan yksi kuorma-autollinen tekstiilijätettä kaatopaikalle. Tiesitkö, että vaatteiden käyttöiän pidentäminen vain yhdeksällä kuukaudella vähentäisi hiili- ja vesijalanjälkeä sekä jätteiden määrää jopa 20-30%. Meidän vain on siirryttävä kestävämpiin tuotteisiin, kierrättämisen lisäämiseen sekä valmistusmenetelmien uudistamiseen. Lue ja tue ekologisia vaatevalintoja.