KUKA VAIKUTTAA PIECE OF JEANS -BRÄNDIN JA TARINAN TAKANA?

Hei!

Täällä somekanavien, blogin, sähköpostin ja ekologisten ajatusten takana hääräilee Moona Kansanen, Piece Of Jeans -yrittäjä. Mutta nyt voisin hiukan kertoa lisää itsestäni ja taustastani yrittäjänä, sillä uskoisin sen asettavan luottamusta, kun tietää kuka täällä koneen takana oikeasti hääräilee ja keneen voit tarvittaessa olla yhteydessä.

Olen tosiaan Moona, nuori alle kolmekymppinen yrittäjänainen Tampereelta. En koskaan niin sanotusti tähdännyt yrittäjäksi tai suoranaisesti tavoitellut sitä. Kuitenkin, kun oma idea ja löytyi, oli sen ainoa järkevä toteuttamismahdollisuus lähteä yrittäjäksi. Enkä ole päivääkään katunut. Päinvastoin miettinyt, miksi tämä tuli niin yllättäen, ja miksi minä silloin joskus pelkäsin yrittämistä niin kovasti. Suosittelenkin myös sinua todella pitämään unelmistasi ja mielipiteistäsi kiinni ja toteuttamaan ja tavoittelemaan asioita, jotka juuri sinusta tuntuu oikeilta.

"Omana tavoitteenani on ollut, että tuotteiden käytännöllisyyden lisäksi tuotteista huokuisi minun kädenjälki ja intohimo yritystäni sekä tuotesuunnittelua kohtaan."

Moona Kansanen. tekstiilit hyötykäyttöön, tekstiilijätteestä arvokkaaksi tuotteeksi, jätteen jalostus, poistotekstiilit, lahjoita farkkua, farkut hyötykäyttöön, tekstiilijätteestä vaatemallisto, toisen roska toisen aarre, zero waste denim, tekstiilijätteen lajittelu, kierrätä rikkinäiset farkut, tulevaisuuden vaatteet, farkut, jeans, kierrätys, pieceofjeans, uudelleenkäyttö, kestävämuoti, kestäväkehitys, kierrätysmateriaali, tekstiiliteollisuus, kierrätysdesign, halpamuoti, farkku, weneedtocollaborate, sustainablefashion, sustainabledevelopment, rethinkreuserecycle, recyclingtrends 
KOULUTUKSENI

Olen opiskellut alemman ja ylemmän korkeakoulututkinnon Tampereen Teknillisessä Yliopistossa. Pääaineena minulla on ollut arkkitehtuuri. Olen huomannut opiskelujen edetessä, kuinka ammattiin valmentava koulutus on ollut paljon muutakin kuin vain tietyn alan tehtäviin orientoimista. Opiskeluaikana sainkin sen viimeisimmän luottamuksen ja taidot yrityselämän aloittamiseen. Lisäksi arkkitehtuurin luovat ja käytännölliset taidot ovat vaatealan yrittäjän tehtävissä enemmän kuin eduiksi. On todella ollut hämmästyttävää huomata, kuinka paljon koulutuksesta on ollut hyötyä näissä tehtävissä.

Valmistuin keväällä 2020 ja aloitin liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon. Koulua, töitä ja yrittäjyyttä. Uuuden opiskelu ja opettelu käytännöllisissä hommissa ovat aina motivoineet minua eteenpäin ja auttaneet arjessa jaksamisessa. Mukavaa, kun on viikossa vaihtelevaa puuhaa.

Nautin tekemistäni valinnoista ja nykyisestä yrittäjän arjestani aivan 300%:sti. Into, motivaatio ja tavoitteet ovat päivä päivältä korkeammat. Taustatiimissäni häärää aivan uskomattoman taitava viisihenkinen ompelija- & suunnittelutiimi, minä en tuotteita siis ompele. Pääasialliset hommani ovat yrittäjän vastuun ja luovan työn lisäksi asiakaspalvelussa ja markkinoinnissa. Haluankin tarjota rehellistä, asiakasläheistä ja nopeaa asiakaspalvelua, en automaattivastauksia. Olenkin saanut aivan hurjan ihanaa palautetta asiakaspalveluni ihmisläheisyydestä ja yksilöllisesti suhtautumisesta eri tilanteisiin, iso kiitos.

Asiakkaat kertovat:
"Sain käsittämättömän hyvää, yksilöllistä ja asiantuntevaa asiakaspalvelua farkkujen osto- ja koonvalintavaiheessa. Arvostan. Hinta on ok näin laadukkaasta ja käsintehdystä design-vaatteesta – erityisesti, kun sain samaan hintaan henkilökohtaista palvelua"


Toivotankin iloisin mielin myös sinut mukaan tähän uniikkiin kierrätys-designin maailmaan! Liity alla uutiskirjeen tilaajaksi, niin saat minulta postia; näppäriä vinkkejä, farkkufaktoja ja koko brändin tarinan.

tekstiilit hyötykäyttöön, tekstiilijätteestä arvokkaaksi tuotteeksi, jätteen jalostus, poistotekstiilit, lahjoita farkkua, farkut hyötykäyttöön, tekstiilijätteestä vaatemallisto, toisen roska toisen aarre, zero waste denim, tekstiilijätteen lajittelu, kierrätä rikkinäiset farkut, tulevaisuuden vaatteet, farkut, jeans, kierrätys, pieceofjeans, uudelleenkäyttö, kestävämuoti, kestäväkehitys, kierrätysmateriaali, tekstiiliteollisuus, kierrätysdesign, halpamuoti, farkku, weneedtocollaborate, sustainablefashion, sustainabledevelopment, rethinkreuserecycle, recyclingtrends
 
Mikäli sinulle tulee missä vaiheessa tahansa mitä tahansa kysyttävää, laita minulle viestiä niin vastaan mielelläni.
Sähköposti (pieceofjeans@outlook.com),
Instagram Direct (@pieceofjeans),
Facebook messenger – kaikki käy. 😊.