MITÄ UUTISKIRJEET SISÄLTÄVÄT, JA KUINKA USEIN UUTISKIRJEITÄ LÄHETETÄÄN?

Minulta kysytään usein, mitä uutiskirjeemme sisältävät, ja kuinka usein sähköpostia alkaa saapumaan. Halusin vastata yleisön, sinun, kysymykseesi. Tässä pieni kurkistus materiaaliin.

 

KIINNOSTAAKO SINUA EKOLOGINEN, EETTINEN, KESTÄVÄ JA VASTUULLISESTI TUOTETTU MUOTI?

Entä kiinnostaako sinua tietää…

👖 Kuka vaikuttaa yrityksen ja henkilöbrändin takana?

♻️ Mistä brändi sai alkunsa ja, miten toiminta on kehittynyt? Miten yrittäjägurut kommentoivat yrityskilpailussa liikeideaamme?

🤔 Miksi valitsin juuri ruudun muotoisen palan, miksi en esimerkiksi raitaa?

🤳 Onko vaatteiden ostaminen netistä sinulle vaikeaa? Mahdoton tehtävä? -Ei enää. Vinkkejä ja mahdollisuuksia nettishoppailuun.

👗 Miksi kierrätysmateriaaleista valmistetut tuotteet ovat juuri tämän hintaisia?
Uniikit, persoonalliset, vastuulliset, massasta erottuvat ja kustomoidut design-vaatteet ja asusteet 100% kierrätetystä farkusta. Suomalainen mallisuojattu design, brändituotteet valmistettu EU:ssa käsityönä. Laadukkaat mittatilausvaatteet tyylikkääseen tilkkutäkkityyliin. Ihoa vasten pehmeät ja mukavat materiaalit, uutiskirjeen sisältö, kuinka usein uutiskirje
Ennen kaikkea, uutiskirjeemme sisältävät vinkkejä, kokemuksia ja tarinoita, mutta toki myös ajankohtaisia tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Sähköpostiviestini olen pyrkinyt pitämään sinulle hyödyllisinä ja mukavana luettavana. Ja tärkeänä infona, en laita sinulle viestiä joka päivä. Alkuun saat kattavan hyödyllisyyspaketin muun muassa yllä olevista aiheista, mutta sen jälkeen jäät vain satunnaisten sähköpostien saajaksi. 😊
 
Mikäli sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää mistä tahansa aiheesta, laita minulle viestiä niin vastaan mielelläni.
Sähköposti (pieceofjeans@outlook.com),
Instagram Direct (@pieceofjeans),
Facebook messenger – kaikki käy.
Iloista päivää! 😊 Ensimmäisessä viestissä kuulet, mistä Piece Of Jeans sai alkunsa. Toivottavasti liityt tilaajaksi ja jäät odottamaan viestiäni innolla.

Sukella sinäkin nyt uniikin kierrätysdesignin maailmaan!