YRITTÄJÄT: FARKKUJÄTTEESTÄ NUORTEN YRITTÄJYYSKILPAILUN VOITTOON

yrittäjät-io-stoori-blogi-tarina-yrittäjän-elämä-kilpailu-voittaja-brändi-moona-kansanen-farkkubrändi-suomalaiset-farkut-ekologiset.

 

Yrittäjät.io on Suomen suurin virtuaalinen yrittäjille avoin yhteisö, johon kuuluu jo yli 22 000 yrittäjää. Yrittäjät.io avasivat bloginsa Piece Of Jeans:lle ja blogista löytyykin juttu yrittäjyyskilpailun voitosta.

Kilpailusta minulla on lämpimät muistot, vaikka se erittäin jännittävä ja stressaava tilanne olikin. Todella uusi ja jännittävä mutta reissu osoittautui todella kokemusrikkaaksi ja on vahvistanut minua ihmisenä, yrittäjänä ja yrityksen johtajana. Kilpailun tuomat kontaktit ja verkosto ovat vahvistaneet liikeideaani ja suunnitelmat ovatkin vain kasvaneet ja kasvaneet. Kontaktoinnin olen tajunnut vasta oikeastaan näin vuosi jälkikäteen, sen vaikutus on todella isossa osassa. Jotkin kontaktit hyödyttää tässä vaiheessa, ja toiset myöhemmin. Aina on hyvä olla valppaana ketä tulee vastaan. Liike-elämässäkin nälkä kasvaa syödessä, vai miten se meni..

Mikäli Sinua kiinnostaisi yhteistyö, pieni juttutuokio tai mikä tahansa kontaktointi kanssani, niin älä epäröi olla minuun yhteydessä. Osoitteesta pieceofjeans@outlook.com tavoittaa.

Alla otteita Yrittäjien blogtekstistä ja kokonaisuudessaan teksti Piece Of Jeans:sta on luettavissa Yrittajat.io:n verkossa.

 yrittäjät-io-yrittäjien-blogi-tampereen-tampere-pirkanmaa-hervanta-yrittäjyyttä-naisyrittäjä-moona-kansanen-farkkujätteestä-kilpailun-voittoon-yrityskilpailu-liikeidea-mallisuoja.

yrittäjät-io-yrittäjien-blogi-tampereen-tampere-pirkanmaa-hervanta-yrittäjyyttä-naisyrittäjä-moona-kansanen-farkkujäte-tekstiilijäte-kierrätä-kierrätys-kiertotalous-liikeidea-mallisuoja.yrittäjät-io-yrittäjien-blogi-tampereen-tampere-pirkanmaa-hervanta-yrittäjyyttä-neliö-moona-kansanen-farkkujäte-tekstiilijäte-kierrätä-kierrätys-kiertotalous-liikeidea-mallisuoja.