MEDIASSA

Kun Kansanen kymmenisen vuotta sitten harmitteli, miksi reisistä puhki kuluneet mutta muuten hyväkuntoiset farkut pitäisi heittää pois, saksiin tarttumisesta tulikin alku tulevaisuuden yrittäjäuralle. Kansanen leikkeli farkut palasiksi ja ompeli niistä kankaan, ja kankaasta kaavan kautta farkut.

Yrittäjät.fi tarjoaa tuoreimpia uutisia ja tärkeimpiä tietoja yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Suomen Yrittäjien toimittaja Riikka Koskenranta soitteli minulle kysyäkseen tarkemmin taustoja liikeideani takaa ja siitä, miten materiaalin kerääminen ja jalostaminen uusiksi kierrätysmuodin uniikeiksi yksilöiksi oikein tapahtuu. Blogitekstissä poimintoja jutusta.

Arkkitehdin tarkkuudella kierrätetystä farkkukankaasta ruutukuosisia vintage-asusteita, kasseja ja koruja. Onko sinun vaatekaapissasi tarpeettomaksi käyneet, haarojen tai reisien kohdalta puhkikuluneet tai muuten rispaantuneet farkkuhousut? Tunnetko omaatuntoa kolkuttavan pistoksen sydämessäsi, kun avaat vaatekaappisi ovet ja näet silmissäsi käyttämättömien asusteiden kasvavat pinot?