ASIAKKAAT KERTOVAT - EKOLOGISISET, VASTUULLISET JA KESTÄVÄT TILKKUFARKUT

HUOM! Kuvat ja tekstit eivät liity toisiinsa. Kuvat ja tekstit ovat eri asiakkailta. Kaikilta kuvan ja palautteen antaneilta on saatu lupa materiaalin käyttöön.

Olisiko sinulla palautetta tai kuvia? Voit lähettää niitä meille sähköpostitse osoitteeseen pieceofjeans@outlook.com. Lisäisimme mieluusti myös sinun kuvasi tämän sivun kollaasiin. Kiitos jo etukäteen!

Tägää meidät somessa @pieceofjeans #pieceofjeans

UNIIKIT, KESTÄVÄT JA VASTUULLISESTI VALMISTETUT EKOLOGISET FARKUT VERKKOKAUPASTA XS-XXL KOO'OISSA

piece-of-jeans-farkut-musta-harmaat-mittatilausfarkut-netistä-verkkokaupasta-isokokoiset-farkut-netistä-kustomoitu-tilkkutäkki-tilkkufarkut-ruudulliset-farkut.

Istuvat ja uniikit musta-harmaat ekologiset tilkkutäkkifarkut.

---

piece-of-jeans-tilkkufarkut-palafarkut-asiakaskokemus-palaute-patchjeans-patchworkjeans-palapaikkafarkut-tilkkutäkki-housut-suomalainen-design.

tilkkufarkut-palafarkut-tilkkutäkki-paloista-farkut-pieceofjeans-suomalainen-design-muoti.

 

tilkkufarkut-palafarkut-pieceofjeans.

---

palafarkut-tilkkufarkut-tilkkutäkkifarkut-ekologiset-kotimaiset-brämdifarkut-pieceofjeans.

--

mmusta-harmaat-tilkkufarkut-slimfit-vartalonmyötäiset-palafarkut-tilkkufarkut-tilkkutäkki-patchworkjeans-patchjeans-housut-suomalainen-design-verkkokauppa.

---

Tilasin housut ja tykkään ihan valtavasti!

Pirjo, Helsinki

---

piece-of-jeans-vaaleansiniset-tilkkufarkut_patchjeans-customjeans-patchwork-tilkutetut-tilkku-kierrätys-design-kierrätysmuoti-rikkinäisten-farkkujen-paikkaus-farkkupalalla-farkuista-farkut-palafarkut-eettiset-brändifarkut-korjattavat-kestävät.

Heleän vaaleansinisistä farkkupaloista valmistetut ekologiset palafarkut istuu luontoon.

---

pieceofjeans-design-farkut-ruudulliset-kuviolliset-ekologiset-naisten-isokokoiset-farkut-xl-koirille-farkkurusetti-verkosta.

Musta-harmaat suomalaisen brändin tilkkufarkut

---

Yleensä en osta farkkuja netistä, mutta näistä oli poikkeuksellisen helppo valita oikea koko. Mittasin lantionympärykseni ja katsoin taulukosta vastaavan koon. Nappivalinta!

Suvi, Helsinki

---

pieceofjeans-musta-harmaa-valkoiset-slimfit-miesten-farkut-mittatilauksena-tilaustyönä-housut-mittojen-mukaan-farkkua-denim-jeans-patchwork-patchworkdesign.

---

piece-of-jeans-farkut-verkkokauppa-suomalainen-kotimaiset-farkut-tampere-ekologiset-vastuulliset-eettiset-housut.

piece-of-jeans-tilkkufarkut-palafarkut-asiakaskokemus-palaute-patchjeans-patchworkjeans-palapaikkafarkut-tilkkutäkki-housut-suomalainen-design.

---

piece-of-jeans-tilkkufarkut-palafarkut-asiakaskokemus-palaute-patchjeans-patchworkjeans-palapaikkafarkut-tilkkutäkki-housut.

 

piece-of-jeans-farkut-tummansiniset-tilkkutäkki-tilkkufarkut-farkkutilkku-farkkupala-suomalainen-verkkokauppa-pala-farkkuja.
piece-of-jeans-patchwork-esiintymisvaatteet-farkut-laulajalle-keikkafarkut-keikalle-vaatteet-rock-rockhenkiset-pophenkiset-rocktyyliset-vaatteet-farkut-mittatilaus-kustomoitu-mittojen-mukaan-suomalainen-verkkokauppa-design-tyylikkäät-päräyttävät.

Tyylikkäät musta-harmaat farkut lähti keikkalavoille. Sopii festari- ja rock-henkeen.

---

Tykkään housujen ulkonäöstä, uudella tavalla erilaiset. Erotun heti massasta ja tuttavatkin ovat kehuneet ja kyselleet, mistä olen housut hankkinut.

Maria, 38v, Nokia

---

tilkkufarkut-pieceofjeans-palafarkut-brändi-mustaharmaat-naisten-slimfit-farkut.

---

tilkkufarkut-pieceofjeans-palafarkut-brändi.

---

farkut-xl-xxl-isokoiset-pluskokoiset-plussize-jeans-korkeavyötäröiset-slimfit-farkut-naisille-netistä-uniikki-kuosi-mittatilausfarkut-second-chance-zerowaste-kierrätysfarkut-ekofarkut-ekologisesti-ympäristöystävällisesti.
Nämä tummansiniset palafarkut ovat olleet asiakkaalla jo reilu vuoden käytössä. Kestää - ja slim edelleen!
---
piece-of-jeans-tilkkufarkut-palafarkut-asiakaskokemus-palaute-patchjeans-patchworkjeans-palapaikkafarkut-tilkkutäkki-housut.
---

Farkut on omalaatuiset mutta silti hyvällä tavalla arkiset. Voin siis käyttää missä vain! Istuu hyvin reisistä sekä sääristä. Positiivinen farkkukokemus, suosittelen. Kiva idea, Piece Of Jeans on se juttu!

Katri, 38v, Helsinki

---

farkut-naisten-tummansiniset-joustava-vyötärö-pieceofjeans.

---

Materiaali on pehmeää ja joustavaa, ja istui heti. Itse tykkään vähän löysemmästä farkusta, mutta koska kangas on pehmeää, nämä eivät tunnu epämukavilta. Tyylikkäät ja istuvat, ja malli on kivasti mietitty. Huolella tehdyt. Kaksi kehitysehdotusta: 1) Korjauspalvelu. Piece of Jeans -tyyliin paikkailu sopii paremmin kuin hyvin, joten kohtuuhintainen paikkauspalvelu lisäisi farkkujen ikää runsaasti. 2) Löysempi farkkumalli. Leveä malli voisi olla kiva lisä mallistoon, vaikka maksaisi hiukan enemmän. Tykkäään kangaspalojen värivaihtelusta. Itse menisin vieläkin villimpään suuntaan, esim. sinisen palakankaan värjäys violetin tai vihreän suuntaan.

Saila, 33v, Tampere

musta-harmaat-mustat-tummat-zerowaste-vegaaniset-istuvat-farkut-oikeankokoiset-täydelliset-farkut-verkosta-netistä-vegaanit-ihonmyötäiset-slimfit-mittatilausfarkut-suomalainen-verkkokauppa-käsityönä-valmistettu-tekstiilijätteestä-kierrätä.piece-of-jeans-farkut-tummansiniset-mustat-harmaat-farkut-uniikit-design-muotifarkut.

Tummansinisiin tyytyväisenä sama asiakas osti myös musta-harmaat. Kerää koko ekofarkkujen värisarja.

---
piece-of-jeans-tilkkufarkut-palafarkut-asiakaskokemus-palaute-patchjeans-patchworkjeans-palapaikkafarkut-tilkkutäkki.
---
piece-of-jeans-tilkkufarkut-palafarkut-asiakaskokemus-palaute-patchjeans-patchworkjeans-palapaikkafarkut-tilkkutäkki-housut-suomalainen-design.

---

Hei ja ISO KIITOS aivan ihanista farkuista. Niistä taisi tulla kerta heitolla lempparit. Kiitos vielä.

FARKUT KOKO M - TUOTETESTAAJAN ASIAKASPALAUTE:

Sävy: musta-harmaa. Vyötärö 88cm, lantio 106cm, reisi 64cm. 40v. Tuotetestaajan asiakaspalaute.

1. Ensivaikutelma, myyntipaketti, ompelujäljen siisteys ja toteutus:

Paketti oli siisti, housut huolitellun näköiset ja täysin moitteettomat

2. Farkkujen istuvuus, puettavuus, ostetun koon sopivuus, malli:

Housuja joutui hiukan sullomaan jalkaan (mikä on hyvä). Tuntuivat hiukan pieniltä aluksi ja myös yhden päivän käytön jälkeen. Mukautuivat kuitenkin tunti tunnilta paremmin jalkaan. Housut ovat minulle ehdottomasti yksi vaikeimmista vaatteista ostaa verkosta. Takamus ja reidet ovat sen verran muhkeat, että suurin osa housuista on aina vääristä paikoista kireitä tai vastaavasti liian leveitä.

Nämä housut istuvat ihmeellisen hyvin ja siinä kyllä ehdottomasti tarvitsin asiantuntijan apua, mitä sain – en muutoin varmaankaan olisi uskaltanut ostaa verkosta!

3. Piece Of Jeans -malliin lisätyt uudistukset: vetoketju, nappi, korotettu vyötärö, alaselän muotolaskokset, vyötärökaitale, vyönsolkipaikat:

On tärkeää, että farkut litistää vatsaa ja tämä kyllä tekee sen.  Sääret ovat minun makuuni mukavan tiukat mutteivät liian – lahje mahtuu saappaaseen tai buutsiin. Farkut pysyvät hyvin jalassa. Toivon että farkut antavat vähän periksi ajan myötä. Erityisesti reidet ovat ihan todella napakat. Sentti tekee ihmeitä! Pystyin kuitenkin käyttämään housuja jo toisena päivänä sukkahousujen kanssa, mikä oli pieni ihme – ekana päivänä ajattelin että ei tule onnistumaan (vartalo toimi farkkujen muokkaajana). Istuvuus parani koko ajan. Taskuttomuus on OK – ja minusta peruste taskuttomuudelle on erittäin hyvä (lisää istuvuutta). Vetoketjun pituus on hyvä. Vyötärö on erittäin hyvä muutoin, mutta ehkä pari lisäsenttiä vyötärön korkeuteen? Sopisi tällaisen kasarilapsen mielenmaisemaan. Lantiomallit eivät koskaan ole oikein passanneet meikäläisen muodoille. En yleensä käytä vyötä koska se tuo muhkuran vatsan kohdalle, ja siinä kohdassa minulla on muutenkin muhkuroita ihan tarpeeksi. En kokeillut vyön kanssa koska en aidosti halua sellaista pitää.

4. Tuotekuvaus, farkkupalojen sävytja koot, saumojen kestävyys:

Värit ja kuosi ovat upeat ja toteutus käsittämöttömän taidokasta. Räheämpiäkin väriyhdistelmiä olisi mukava kokeilla.

5. Farkkujen hinta, brändi, laatu, ajatuksia asiakaspalvelusta:

Arvot näkyvät sivuilla hienosti. Verkkosivut kertovat yrityksen tarinan ja ydinajatuksen todella selkeästi, ja erityismaininta siitä, miten asiakasta ohjeistetaan oikean koon valinnassa. Tämä on suuri etu muihin vastaavankaltaisiin tuotteisiin verrattaessa. Käytän jatkuvasti Weecosin palveluja, ja siellä moni kauppa ei panosta kokotietojen riittävän tarkkaan ja yksityiskohtaiseen kuvailuun tarpeeksi. Käyttäjäkokemukset ja erilaisten yksityiskohtien (esim. ”tuote sopii erityisesti jos vyötärö-lantio-suhteesi on…”) helpottavat ostopäätöksen tekemistä ihan valtavasti. Sain aivan käsittämättömän hyvää, yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua. Arvostan. Hinta on OK näin laadukkaasta, käsin tehdystä design-vaatteesta – ja erityisesti jos/kun samaan hintaan sain henkilökohtaista palvelua. Toimitusmaksut ovat sitten toinen juttu. Ne saattavat nousta kynnyskysymykseksi housujen kaltaisten, ”hankalasti ostettavien” tuotteiden kohdalla, jossa koko voi hyvinkin osua väärin vaikka kuinka mittailisi. Toki henkilökohtainen palvelu helpottaisi sitä, että valinta menisi kerrasta oikeaan.​

Piece Of Jeans vastaa: Kokotaulukon rajapinnalla (lantio) valittiin kuitenkin asiakkaan kanssa yhdessä pohtien M-koko. Istuvuus paranee ajan käytössä vain lisää, ja sukkahousutkin mahtui jo alle. :) Kätevänä kotikonstina on myös käydä piukkojen farkkujen kanssa suihkussa/kylvyssä ja antaa farkkujen imeä kunnolla vettä. Anna kuivua rauhassa vaaka-asennossa (lisää istuvuutta). Tiukassa mallissa on lisäksi todistettu saumauslangan kestävyys; sen vahvuuteen olemmekin kiinnittäneet huomiota.


FARKUT KOKO M - TUOTETESTAAJAN ASIAKASPALAUTE:

Sävy: tummansiniset. Nainen 46v.

1. Ensivaikutelma, myyntipaketti, ompelujäljen siisteys ja toteutus:

Housut siististi viikattuna, puhtaat, sileät, houkuttelivat kokeilemaan. Oli haastavaa tehdä koon tarkistus ennen kokeilua. Ompelujälki siisti, kankaan palasen aseteltu siististi, mikä sopii tarkkaan luonteeseeni, jos olisivat olleet eri muotoisia tai sikin sokin, tuote ei olisi mielestäni houkutteleva. Samoin kankaan palat ovat suht koht saman paksuisia. Kiva, että vyötärökaitale on ohutta kangasta, toimii varmasti käytössä paremmin kuin jäykempi kangas.

2. Farkkujen istuvuus, puettavuus, ostetun koon sopivuus, malli:

Tuotteen väri oli kuvausta vastaava, kiva että palat olivat erisävyisiä, osa selvästi vaaleampaa. Yleensä en tilaa housuja netistä, koska sovittaminen on mielestäni tärkeää. En mielelläni lähettele tilaamiani tuotteita edes takaisin sopivan koon selvittämiseksi. Mikäli tilaan jotain netistä, arvostan tarkkaa kokotaulukkoa, joka on selvästi näkyvissä sivuilla ja selkeä lukea. Tärkeitä mittoja ovat vyötärön, lantion ja reiden lisäksi lahkeen pituus, pitkä ihminen kun olen. Monesti loppuu mitta kesken ja tuote jää ostamatta. Näissä pituus riittää. (Olen 176 cm pitkä). Kangas tuntuu hyvältä iholla, ei painavia saumoja tai käänteitä. Haarasauma on riittävän korkea, samoin kuin vyötärö. Ylimääräiset masumakkarat jäävät hyvin piiloon. Vyön lenkit ovat hyvät, ehkä etummaiset voisivat olla lähempänä vetoketjua ja yhdet voisi lisätä eteen. Taskuja käytän yleensä nenäliinan säilyttämiseen, joten niiden puute ei häiritse. Mukava, kun niitä ei ole, niin etukappale pysyy ohuena, eikä paina.​

3. Piece Of Jeans -malliin lisätyt uudistukset: vetoketju, nappi, korotettu vyötärö, alaselän muotolaskokset, vyötärökaitale, vyönsolkipaikat:

Tuote sopii oman tiensä kulkijoille, joista on välillä kiva herättää positiivista huomiota vaatteidensa materiaalipinnoilla.

4. Tuotekuvaus, farkkupalojen sävytja koot, saumojen kestävyys:

Ei huomattavaa muutosta, kangas pehmenee ihoa vasten käytössä. Mukautuu vartalolle mukavasti. Lantio ja reidet tuntuu erittäin kotoisalta.

5. Farkkujen hinta, brändi, laatu, ajatuksia asiakaspalvelusta:

Hinta on mielestäni ok. Mikä tahansa merkkifarkku maksaa vähintään n.90e. Nämä on lisäksi tehty kierrätysmateriaalista. Materiaali on pyritty käyttämään mahdollisimman tehokkaasti, eli ettei ylimääräistä jätettä jää jäljelle. Toimitusmaksu on ok, jos on hinnassa mukana, mutta toivoisin, että minun ei tarvitsisi maksaa palautusmaksuja, kun olen erittäin maltillinen tilailija ja vielä maltillisempi palauttaja. Mä olen oppinut kokeilemaan uutta ja tulemaan pois omalta mukavuusalueelta ja huomannut olevani melko rohkea pukeutuja. Minusta on kiva, kun on päällä jotain vähän jännempää, uniikimpaa ja käsintehtyä. Sitä kautta olen myös kohdistanut huomioni enemmän eettiseen muotiin ja kotimaiseen tuotantoon. Instagram kai teidätkin minulle algorytmoi. Seuraavat vuodet meinaan näissä kulkea.

FARKUT KOKO L - TUOTETESTAAJAN ASIAKASPALAUTE:

Sävy: vaaleansiniset. Nainen 38v.

1. Ensivaikutelma, myyntipaketti, ompelujäljen siisteys ja toteutus:

Housut saapuivat postissa perinteisessä postipussissa ja sovitussa aikataulussa. Housujen ulkonäkö ja kunto saapumishetkellä erittäin hyvä, siisti ja puhdas. Ulkonäkö huolellinen, ei ylimääräisiä langanpätkiä.

2. Farkkujen istuvuus, puettavuus, ostetun koon sopivuus, malli:

Ensimmäinen pukeminen tiukahko, mutta farkut mahtuivat silti hyvin jalkaan. Farkut kuitenkin jo helpompi pukea muutaman pukemiskerran jälkeen. Käytön mukautuvuus on siis huomioitu, ettei farkut venähdä käytössä liian isoiksi. Farkut istuivat hyvin jalkaan eikä housuja tarvitse nostella kävellessä. Slim fit -istuvuus vartalonmyötäinen.

3. Piece Of Jeans -malliin lisätyt uudistukset: vetoketju, nappi, korotettu vyötärö, alaselän muotolaskokset, vyötärökaitale, vyönsolkipaikat:

Teidän vanhaemman farkkumallin ostajana minulla on mahdollisuus vertailla vanhaa kuminauha-vyötäröllistä farkkumallia uudistettuun vetoketjulliseen malliin. Farkut tuntuivat todella hyvältä jalassa, istuvat. Farkkujen paino kevyehkö, normaali. Farkkujen istuvuus reisistä, sääristä ja vyötäröstä vartalonmyötäinen/tukeva. Kankaan tuntuminen iholla miellyttävä, pehmeä, hiukan joustava, ei kankea. Istuvuus haarasaumasta hyvä, ei valumista liikkuessa. Housut piti muotonsa käytössä hyvin. Vetoketjun pituus housujen malliin sopivan lyhyt. Vyön käytöllä ei suurempaan merkitystä, toimii sekä vyön kanssa että ilman. Farkkuihin tehdyt uudistukset ovat hyvä lisä! Taskuttomuus tekee housuista juuri sen, mikä erottaa nämä tavallisista farkuista. En itse kaipaa taskuja mutta ehkä taskullinen versio olisi myös tervetullut. Kokonaisuutena loistava ja toimiva tuote.

4. Tuotekuvaus, farkkupalojen sävytja koot, saumojen kestävyys:

Farkkupalojenkoko ja sävyt erinomaiset, sopivat vaalean sinisten housujen kuvaukseen. Saumat laadukkaat ja kestävän tuntuiset. Saumat ja housujen malli eivät menettäneet laatua pestessä.

5. Farkkujen hinta, brändi, laatu, ajatuksia asiakaspalvelusta:

Hinta sopiva, tavallisten farkkujen tasoa. Brändin arvot, ajatukset ja tuotteet näkyvät somessa mielessäni hyvin. Yrityksen puolelta otetaan myös yhteyttä asiakkaisiin, mikä on todella hyvä juttu. Tuote sopii erityisesti kaikille niille, joille brändin arvot, kuten kierrättäminen ja kestävä design, merkitsevät paljon.

FARKUT KOKO XL - TUOTETESTAAJAN ASIAKASPALAUTE:

Sävy: Tummansiniset farkut.

2. Farkkujen istuvuus, puettavuus, ostetun koon sopivuus, malli:

Vyön kanssa sain loose fit -istuvuuden. Reisistä ja pohkeista löysät. Pylly istuu hyvin. Isot oli mutta ei haitannut - loose fit. Hyvän näköinen päällä ja liikkuminen mukavaa, ei purista mistään ja pääsee kyykkyyn ilman että pakarat tai reidet jurraa kiinni.

5. Farkkujen hinta, brändi, laatu, ajatuksia asiakaspalvelusta:

Työmäärään nähden edullinen hinta. Uniikki ja egologinen muotoilu, ei pitäisi olla liian kallis. Ja varsinkin jos tuote kestää useamman vuoden.

Piece Of Jeans vastaa: Tässä tapauksessa pienempi koko olisi varmasti ollut lähempänä slim fit -istuvuutta, mutta erinomainen esimerkki siitä, kuinka isompi koko toimii ns loose-fit -mallina.

FARKUT KOKO M - TUOTETESTAAJAN ASIAKASPALAUTE:

Sävy: Tummansiniset. Vyötärö: 79cm, lantio 105cm, reisi 61cm.

1. Ensivaikutelma, myyntipaketti, ompelujäljen siisteys ja toteutus:

Paketti perus postipaketti (housut ei erikseen pakattu muoviin tms sen sisällä). Käsinkirjoitettu saatekirje kiva. Ulkonäkö vastaa verkossa olevia kuvia. Housut ehjät.

2. Farkkujen istuvuus, puettavuus, ostetun koon sopivuus, malli:

Helppo pukea. Reisi tiukahko mutta ok. Vyötärö löysä, lantio ok. Reiden ja lantion kohta istuu hyvin, mutta vyötärö aivan liian suuri. Vaikuttaa siis sille, että sama ongelma kuin muissakin farkuissa - kun reisi ja takapuoli mahtuu, niin vyötärö auttamatta liian suuri. Vetkoketju ok. Kivannäköiset ja mukavan tuntuiset päällä.

Piece Of Jeans vastaa: Lantio-vyötärö -erotus todella suuri, yli 20cm. Farkuista vaikea löytää istuvaa kokoa. Kun lantio ok, vaatisi hiukan omaa vyötärön tuunausta (muotolaskoksia), jotta farkut mukailisi vyötäröä paremmin. Suosittelemme mittatilausta, jotta farkuista saadaan vartalolle istuvat.

---

FARKUT KOKO L - TUOTETESTAAJAN ASIAKASPALAUTE:

Vyötärö 90cm, lantio 109cm, reisi 60cm. Nainen 43v.

1. Ensivaikutelma, myyntipaketti, ompelujäljen siisteys ja toteutus:

Ilahduin siitä, että housut oli lähetetty paperipussissa eikä muovisessa pakkauksessa. Kierrätysfarkkujen kuuluukin tulla mahdollisimman ekologisesti pakattuna. Se, että saaja ja lähettäjä oli kirjoitettu käsin, antoi jotenkin mukavan sävyn, sellaisen, että tämä on juuri minulle laitettu ajatuksella. Farkut oli viikattu huolellisesti pakkaukseen ja ensisilmäys antoi siistin vaikutelman.

2. Farkkujen istuvuus, puettavuus, ostetun koon sopivuus, malli:

Farkut oli helppo laittaa jalkaan, ehkä hiukan napakat, kuten pitääkin. Toki valitsin taulukon rajapinnalla pienemmän koon, enkä L kokoa. Parin päivän käytön jälkeen tuntuu, että ovat löystyneet hiukan, mutta eivät liikaa. Koko on verrattavissa aika hyvin yleensä ostamieni farkkujen kokoon, silti sanoisin, että M on isohko M. Mielestäni mitat ovat tärkeät. Sekä tuotteen mitat, että ohjeet siihen, kuinka mahdollinen asiakas mittaa itsensä, että saa sopivan tuotteen ja ne teillä jo on hyvin esillä.

3. Piece Of Jeans -malliin lisätyt uudistukset: vetoketju, nappi, korotettu vyötärö, alaselän muotolaskokset, vyötärökaitale, vyönsolkipaikat:

Housut ovat todella mukavat. Paino tuntuu normaalilta farkkujen painolta. Itselläni parin päivän jälkeen reisissä hiukan löysyyttä, mutta ei kovin paljon. Vetoketjun pituus oli hyvä. Vyötä käytän joskus, ihan päivästä ja pukeutumisesta riippuen. Näissä farkuissa koin, että voin vyötä käyttää, mutta ei välttämättä tarvitse. Vyölenkkejä oli sopivasti, kovin leveää solkea ei niistä voi pujottaa, mutta ei itsellä ole tarvettakaan siihen. Taskuttomuus oli itselle sopiva, en säilytä taskuissa mitään.

4. Tuotekuvaus, farkkupalojen sävyt ja koot, saumojen kestävyys:

Pidän farkkujen ideasta ja toteutuksesta. Mielestäni työnjälki oli siistiä ja farkkupalat sopivat tuotteeseen oikein hyvin. Sain muilta kehuja housuistani, niiden ulkonäkö on kivan erilainen.

5. Farkkujen hinta, brändi, laatu, ajatuksia asiakaspalvelusta:

Koen tuon hinnan olevan hyvä ja oikeastaan aika normaali housujen hinta. Ajattelen niin, että jos asiakas maksaa housuista kovin halvan hinnan, niin tuotteen koko matka kuluttajalle ei taitaisi kestää päivänvaloa.

Palautus- ja toimitusmaksut voisivat sisältyä hintaan. Mielestäni brändin arvot ja tavoitteet näkyvät hyvin. Koen saaneeni hyvää palvelua ja juuri sellaisen ekologisen kierrätystuotteen kuin on luvattukin. Tuote sopii kaikille, jotka ovat yhtään kiinnostuneita ekologisemmista valinnoista ja ehkä myös yksilöllisemmästä pukeutumisesta. Olen tosiaan saanut kehuja farkkujeni ulkonäöstä, että ne tuntuvat herättävän huomiota ja kiinnostusta. 😊

TAKAISIN FARKKUJEN VERKKOKAUPPAAN PÄÄSET NÄPPÄRÄSTI TÄSTÄ