TEETÄ OMIEN TOIVEIDESI MUKAINEN KUSTOMOITU TUOTE FARKUSTA

HUOM! Tuotekuvat ja niiden väliin liitetyt tekstit eivät kaikissa tapauksissa liity toisiinsa. Kuvat ja tekstit ovat eri asiakkailta. Kaikilta kuvan ja palautteen antaneilta on saatu lupa materiaalin käyttöön.

Joko sinulla heräsi toive omaan kustomoituun vaatteeseen, laukkuun tai asusteeseen - pyydä tarjous ottamalla meihin yhteyttä!

Olisiko sinulla mahdollisuus lähettää kuvia tämän sivun tuote-portfolioon? Voit lähettää kuvia meille sähköpostitse osoitteeseen pieceofjeans@outlook.com. Lisäisimme mieluusti myös sinun kuviasi tämän sivun portfolioon. Kiitos jo etukäteen!

kirjekuori-clutch-kuorilaukku-farkusta-tilaustyö-käsityötuote-suomalainen-design-ommeltu-käsin-suomi-ekologinen-eurooppalainen-ympäristöystävällinen-zerowaste-farkkuidea-uniikki-oma.

 

 

 

 

 

 

 

Kirjekuori-clutch -laukku - asiakkaan toivomat laukun mitat ja värit.

---

piece-of-jeans-eu-suomi-suomalainen-vaaleansininen-farkkuliivi-hihaton-lyhythihainen-farkkujakku-naiselle-kustomoitu-toiveiden-mittojen-mukaan-lahjatoive-lahja-itsetoteutettu-itesuunniteltu-suunnittele-oma-takki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asiakas innostui farkkutakista, mutta otti yhteyttä ja kysyi mahdollisuutta farkkuliiviin. Hän lähetti meille esimerkki-kuvan Instagramissa ja siitä alkoi suunnittelu ja toteutus. Mitat otettiin ja liivi valmistettiin. Upea ja oikean kokoinen tuli.

---

siivousessu-essu-farkkuessu-farkusta-esiliina-tilaustyönä-tilaustyö-siivousfirma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteistyötä tehtiin myös siivousfirman kanssa. Siivousessut eteen lisätyillä taskuilla kahteen eri farkun sävyyn stailattuna. Säädettävät soljet ja kiristysnyörit toteutettiin muusta kuin farkusta.

---

piece-of-jeans-essu-esiliina-farkusta-farkkuessu-naisille-unisex-miehille-vaaleanininen-tummansininen-logoessu-brändiessu-lanne-essu-ruuanlaittoon-solmittavat-hihnat-tilkkutäkki-keittiötekstiilit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esiliina eli essu toteutettiin lanne-mallisena. Hempeä vaaleansininen farkun sävy. Nykyään essu on myös osa mallistoa.

---

piece-of-jeans-liivimekko-farkkumekko-haalarimekko-taskullinen-mekko-farkusta-tummansininen-customwork-custompatch-patchworkdesign-finland-suomi-suomalainen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Farkku mahdollisti myös uniikin mittojen ja toiveiden mukaan teetetyn liivihameen/liivimekon. Tuote brändättiin pyöreällä brändin logolla.

---

farkuista-kitarapussi-kitarakotelo-kitaran-suojapussukka-suojapussi-kitaralle-bassolle-soittimille-soitinkotelo-pehmeä-farkkupussukka-pussi-farkuista-soittimien-kantopussi-kantokotelo-sininen-suomalainen-patchwork.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kitarapussi tummansinisestä kierrätetystä farkkukankaasta.

---

Naisellinen farkkuliivi vaaleansinisistä farkkuruuduista. Kaikki työvaiheet suoritettiin täysin etänä; vartalon mittojen ottaminen, suunnittelu, totetus ja sovitus. Ihanat kuvat, kiitos!

piece-of-jeans-farkkuliivi-vaaleansininen-liivi-ruutu-ruudullinen-tilkku-neliöistä-ekologinen-uniikki-persoonallinen-mittatilaus-tilaustyö-kustomoitu.

Minkälaisia tuotehaaveita sinulla on? Ota yhteyttä - loppu toteutetaan yhdessä!

TAKAISIN VERKKOKAUPPAAN