ASIAKAS TIETÄÄ - MITTATILAUKSENA VALMISTETUT FARKUT, FARKKUMEKOT JA FARKKUTAKIT

HUOM! Tuotekuvat ja niiden väliin liitetyt tekstit eivät kaikissa tapauksissa liity toisiinsa. Kuvat ja tekstit ovat eri asiakkailta. Kaikilta kuvan ja palautteen antaneilta on saatu lupa materiaalin käyttöön.

Joko sinä tilasit mittatilausvaatteen itsellesi? Olisiko sinulla mahdollisuus lähettää kuvia tämän sivun tuote-portfolioon? Voit lähettää kuvia meille sähköpostitse osoitteeseen pieceofjeans@outlook.com. Lisäisimme mieluusti myös sinun kuviasi tämän sivun portfolioon. Kiitos jo etukäteen!

MITTATILAUSVAATTEET KIERRÄTETYSTÄ FARKUSTA

piece-of-jeans-farkkumekko-musta-pikkumusta-mittatilaus-mittatilausmekko-verkkokaupasta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mittatilausmekko valmistettiin asiakkaalle hänen vartalonmittojen ja toiveiden mukaisesti. Leveä lantio, kapea vyötärö ja harteikkuus otettiin mekon teossa huomioon ja tosi hyvä tuli!

---

pieceofjeans-tilkkufarkut-palafarkut-tilkkutäkki-suomalainen-brändi.

Farkuista innostuneena päätin tilata takin, ja nyt pääsin sitä testaamaan - ja toimii kyllä tosi hienosti! Hihat saa kivasti kääräistyä eikä takki ole liian umpinainen tai hengittämätön. Kuosi ja design on jo nyt saanut kovasti kehuja! Yritän nyt toitotella tätä ihanuutta minkä ehdin. KIITOS hienosta työstä!

MirkaKaarina, Tampere

---

 

 

 

 

 

 

 

Farkkutakki_naiselle_ekologiset-vaatteet-kierrätetystä-uusiokäytetystä-secondhand-farkusta-denim-jacket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvassa: laulaja MirkaKaarina. Kuvat: Juha Lemmetti. Mittatilauksena valmistettu naisten farkkutakki sekä musta-harmaat farkut.

 ---

Takki on täällä! 🤩🔥 Kiitos tuhannesti!!!! Tää on vaan niin upee! 😍😍😍

Karl-Gustav, 18v.

---

mittatilausfarkut-pieceofjeans-kokemuksia-palautteita-arvosteluita-tilkkutäkki-design-farkut-mittojen-mukaan.

---

pieceofjeans-musta-harmaa-valkoiset-slimfit-miesten-farkut-mittatilauksena-tilaustyönä-housut-mittojen-mukaan-farkkua-denim-jeans-patchwork-patchworkdesign.

Musta-harmaa-valkoiset farkut mittatilauksena.

---

Ttäääh, siis farkuissa on ihan törkeen täydellinen istuvuus! Mulla ei oo koskaa ollu näi hyviä farkkuja. Iha sikamageet. Oon niin törkeen tohkeissani. Wau, superkiitos! Kyllä muuten jatkossakin investoin tämmösiin farkkuihin.
Sanna-Maria, 25v, Turku
---

piece-of-jeans-kellohame-maksihame-pitkä-isohelmainen-hame-tummansininen-ruutu-ruudullinen-palahame-farkkupaloista-hameeksi-farkuista-hame-mittatilaus-custom-skirt-verkkokauppa-netistä-ekologinen-kierrätetty-secondhand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

piece-of-jeans-farkkuhame-kellohame-farkkutilkuista-farkkupaloista-kierrätetty-isohelmainen-farkkuhame-paloista-tilkkutäkki.

Kellohame hameen mittatilauksena. Mikä helman pituus ja helman malli olisi sinun toiveissa? Kuvissa tummansininen ja vaaleansininen hame.

---

farkkutakki-vaaleansininen-ekologinen-parempi-valinta-suomalainen-tuote-verkkokauppa-mittatilaus-tilaustyö-tilausompelu-mittojen-toiveiden-mukaan-toteuta-oma-takkisi-vaatteesi-netissä-min

Naisten uniikki farkkutakki. Tässä on käytetty sinisiä ja valkoisia farkun paloja.

 

farkkutakki-kustomoitu-palafarkkutakki-farkkutakki-paloista-ruuduista-tilkuista-tilkkutäkkitakki-pieceofjeans.

Miesten tummansininen farkkutakki.

---

asiakaspalaute_miesten_ekologiset_palafarkut_tilkkufarkut.

---

❤️ Mun mekko ❤️ Kiitos @pieceofjeans #pieceofjeans. Mittatilausmekko on niin ihana juttu meille pehmeästi naisellisille. Tilaaminen oli helppoa verkkokaupassa ja mittojen ottamiseen sain hyvät ohjeet. Kyllä kelpaa!

Minna, Ikaalinen

---

farkkumekko-pieceofjeans-mittatilaus-musta-mekko.

---

farkkutakki-poikien-nuorten-miesten-sinivalkoinen-takki-kierrätysfarkusta-mittatilauksena-ekologinen-tyylikäs-design-kuvakollaasi-mittojen.mukaan.
miesten-poikien-ympäristöystävälliset-ekologiset-vastuulliset-eettiset-kestävät-vaatteet-farkkutakki-kierrätysmateriaalista-verkkokauppa-suomalainen-design-min

Takki inspiroi valokuvaamaan. Tässä kuvia. Hieno on!

Oskari

---

uniikki-vaaleansininen-farkkumekko-mittatilausmekko-arkimekko-tilkkutäkki-design-suomalainen.
Mittatilausmekko pitkillä hihoilla ja heleän vaaleansininisestä kankaasta.
---

Kierrätys, ekologisuus ja hävikin vähentäminen ovat minulle tärkeitä arvoja. Olisin halukas mittatilausvaatteeseen, en ole vielä kuitenkaan testannut. Mahtava idea ja jatkokehitysmahdollisuudet!

Katri, 27v, Espoo

---

piece-of-jeans-farkut-musta-harmaat-mittatilausfarkut-netistä-verkkokaupasta-isokokoiset-farkut-netistä-kustomoitu-tilkkutäkki-tilkkufarkut-ruutukuvio-farkut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mittatilausfarkut sopii niin niin kuin miehillekin. Lahkeen malli ja väljyys on täysin sovittavissa sinun toiveidesi mukaan.

---

piece-of-jeans-mittatilausfarkut-farkkujen-mittatilaus-suomalaiset-ekologiset-farkut-bootcut-leveälahkeiset-farkut-sini-musta-harmaat-vaaleansiniset-tilkkufarkut-tilkkutäkki-mallisuojattu-design-min

 

 

 

 

Mittatilauksena onnistuu myös kustomoida lahkeista leveät - tyylikkäät bootcut-farkut. Bootcut-farkut leveälahkeiset farkut nyt myös vakiokokoisena XS-XXL.

---

Nyt on sinun vuorosi hämmästyttää!

Tägää somessa #pieceofjeans @pieceofjeans

 

TAKAISIN VERKKOKAUPPAAN