UNIIKKI ASIAKAS - UNIIKIT FARKKUKASSIT SEKÄ KESTÄVÄT LAUKUT JA PUSSUKAT

HUOM! Tuotekuvat ja tekstit eivät liity toisiinsa. Kuvat ja tekstit ovat eri asiakkailta. Kaikilta kuvan ja palautteen antaneilta on saatu lupa materiaalin käyttöön.

Joko sinä tilasit tuotteen itsellesi? Olisiko sinulla mahdollisuus lähettää kuvia tämän sivun tuote-portfolioon? Voit lähettää kuvia meille sähköpostitse osoitteeseen pieceofjeans@outlook.com. Lisäisimme mieluusti myös sinun kuviasi tämän sivun kuvakollaasin jatkoksi. Kiitos jo etukäteen!

NÄPPÄRÄ JA ISOKSI AVATTAVA FARKUSTA TEHTY MEIKKIPUSSI

Meikkipussi on aivan mahtava :) Siihen mahtuu hyvin kaikki lyhyellä lomalla tarvittavat tuotteet ja ne löytää sieltä helposti, koska pussin saa levitettyä kunnolla auki pöytätasolle. Materiaali on ihanan pehmeää ja joustavaa farkkukangasta. Todellakin suosittelen tuotetta!

Tuija, 47v, Lempäälä

---

meikkipussukka-pussukka-pussi-meikkipussi-kosmetiikkapussi-purnukoille-meikeille-meikkitarvikkeet-säilytysratkaisut-meikeille-pyöreä-isoksi-avattava-ekologinen-pestävä-puuvillainen-vegaaninen.

Meikkipussiin menee ja mahtuu kaikenlaista..Mitä sun pussukasta löytyisi?

---

Meikkipussi ihana kahdessa eri värisävyssä. Musta-harmaa on aika style! Kätevä jokapaikan monipuolinen pussukka; meikit, hiustarvikkeet, pienet purnukat, taitettava matka-hiustenkuivaaja tai bluetooth-kuulokkeet. Jopa kaikenmaailman aparaattien (luuri&pädi) laturijohdot! 😜

Milja, 22v, Turku

---

meikkipussi-kuulokepussi-matkahiustenkuivaimen-säilytyspussi-matkapussi-kosmetiikkapussi-farkusta-isoksi-avattava-pyöreä-pussukka.

piece-of-jeans-pussukka-puikoille-langoille-neulontapussukka-projektipussukka-lankakeräpussi-säilytyspussi-kantopussi-kantokassi-isoksi-avattava-neulontatarvikkeet-neulominen-virkkaaminen-käsityö-käsitöille.

Huikea oivallus yhdeltä asiakkaalta! Neulojat, virkkaajat ja käsitöiden harrastajat, HOX! Meikkipussi on aivan ilmiömäisen sopivan kokoinen pienten käsityöprojektien säilyttämiseen. Helpottaa esimerkiksi reissureppuun projektin pakkaamista, ei villasukat purkaudu.

---

Meikkipussi ekologinen vaihtoehto, ja sopivan hintainen, vaikka onkin ommeltu käsin. Hyvälaatuinen. Kiva, että on tuo ripustuslenkki. Ihanasti tuo logo tuossa edessä. Olisiko mahdollista tehdä lisäksi myös isompikokoisia, saisi isoimmatkin purnukat samanlaiseen? Brändin arvot näkyvät tuotteessa hyvin. Tuote sopii kaikille kierrätyksestä ja ekologisesta muodista kiinnostuneille. Kierrätys-desgin kuvaa tuotetta hyvin.

Pia, 35v, Kuusamo

---

piece-of-jeans-oy-suomi-suomalainen-tampere-tamperelainen-yrytys-nettikauppa-verkkokauppa-meikkipussi-matkapussukka-kosmetiikkapussukka-roikkuva-ripustettava-pyöreä-isoksi-avattava.

ekologinen-eettinen-kestävä-vastuullinen-kierrätetty-materiaali-pussukka-pussi-fassi-farkkulaukku-farkkukassi-nettikauppa.

---

KIERRÄTYSFARKUSTA VALMISTETUT KASSIT JA LAUKUT

Jännitin vähän, että millainen uniikki kassi tulee mutta aivan ihana oli, kun avasin paketin ja näin kassin. 🙂 Kassin sangat olisi voinut olla omaan käyttööni ehkä vielä vähän pidemmät mutta koko muuten oli hyvä ja miellyttävä ulkonäkökin. Tosi siisti, taskuja tossa minun kappaleessa oli kolme (just kivasti) ja sävyt sopi hyvin toisiinsa.

Tiina, 35v, Vantaa

---

Ihania tuotteita teillä! 😍 Siis ei voi olla ihastumatta näihin laukkuihin!

Sari, Turku

---

pieni-farkkukassi-kangaskassi-laukku-farkusta-ekologinen-kestävä-käsintehty-olalla-kannettava-kassi-taskuilla-kierrätysfarkku.

farkkukassi-pieni-ekokassi-kangaskassi-puuvillakassi-vegaani-musta-harmaa-treenipussi-pieni-treenikassi-käsilaukku-gradient-liukuväri-farkut-mittatilaus-piece-of-jeans-oy-verkkokauppa-ekologinen-valinta.

Kuvassa vasemmalla pieni kangaskassi farkusta ja oikealla liukuväritekniikalla valmistettu musta-harmaa käsilaukku.

---

"Just sopivan kokoinen treenikassiksi - kaikki tarvittava: kengät ja juomapullo!".

---

"Hämmentävää mutta totta, että ompelukoneen ompeleet häviävät kassin saumoihin niin hyvin ettei niitä edes tajua olevan olemassa. En edes tajunnut niitä tuotekuvista syynätä, mutta ei niitä tässä livenäkään huomaa. Ja ennen kaikkea, kyllä on kestävä! Tästä tuli mun jokapäivänen työlaukku - kollegat kateellisina himoinnu"

---

käsilaukku-vanhojen-farkkujen-vyötärönauhoista-raidallinen-vaakaraidoitus-laukku-olkalaukku-designlaukku-kestävä-secondhand-laukku-musta-harmaa-liukuväri-logo-brändilaukku.piece-of-jeans-farkkukassi-kangaskassi-olalla-kannettava-farkkulaukku-pieni-ruudullinen-kassi-taskuista-uniikki-yksilö-vegaani-kauppakassi-ostoskassi-puuvillakassi-ekokassi-rantakassi-messukassi-vanhoista-farkkujen-taskuista.

Sininen pikkulaukku, iltalaukku, vyölaukku,..niin monta eri lempinimeä se on saanut. @pieceofjeans #pieceofjeans

OSTA OMASI TÄÄLTÄ!