MEDIA

Valtakunnallisesti yhtenäisen keräysilmeen ja keräyskäytäntöjen laatiminen helpottaa kuluttajan ohjeistusta alueella kuin alueella. Lisäksi rullakkohuput ilmentävät erinomaisesti poistotekstiilien uudelleenkäyttöä, sillä huput on valmistettu 100% uusiokäytetyistä farkuista Piece Of Jeans Oy:n toimesta.

Arkkitehdin tarkkuudella kierrätetystä farkkukankaasta ruutukuosisia vintage-asusteita, kasseja ja koruja. Onko sinun vaatekaapissasi tarpeettomaksi käyneet, haarojen tai reisien kohdalta puhkikuluneet tai muuten rispaantuneet farkkuhousut? Tunnetko omaatuntoa kolkuttavan pistoksen sydämessäsi, kun avaat vaatekaappisi ovet ja näet silmissäsi käyttämättömien asusteiden kasvavat pinot?

”Ekologisuus ja vastuullisuus eivät tuo enää merkittävää etulyöntiasemaa, enemmänkin yritysten edellytetään toimivan jo vastuullisesti tai ainakin pohtivan sitä.  Edelläkävijöitä ovat nyt materiaalien tehokkaaseen kierrätykseen panostavat yritykset. Monelle sivuvirralle on käyttöä mitä ihmeellisimmissäkin käyttötarkoituksissa. Toisen roska, toisen aarre”, sanoo Moona Kansanen, Piece Of Jeans.