MEDIA

Yhteistyössä nuori nouseva artisti Joacim. Joacim puettiin Vain Elämää -pelastakaa lapset -jakson kuvauksiin yhdessä Piece Of Jeans:n kanssa. Jakso on katsottavissa jälkikäteen Nelosen Ruudusta. Joacimin yllä Piece Of Jeans - puna-musta-harmaat farkut sekä musta-harmaa farkkutakki. Tuotteet ostettavissa Piece Of Jeans:n verkkokaupasta.

Kun Kansanen kymmenisen vuotta sitten harmitteli, miksi reisistä puhki kuluneet mutta muuten hyväkuntoiset farkut pitäisi heittää pois, saksiin tarttumisesta tulikin alku tulevaisuuden yrittäjäuralle. Kansanen leikkeli farkut palasiksi ja ompeli niistä kankaan, ja kankaasta kaavan kautta farkut.

Arkkitehdin tarkkuudella kierrätetystä farkkukankaasta ruutukuosisia vintage-asusteita, kasseja ja koruja. Onko sinun vaatekaapissasi tarpeettomaksi käyneet, haarojen tai reisien kohdalta puhkikuluneet tai muuten rispaantuneet farkkuhousut? Tunnetko omaatuntoa kolkuttavan pistoksen sydämessäsi, kun avaat vaatekaappisi ovet ja näet silmissäsi käyttämättömien asusteiden kasvavat pinot?