TUOTETIEDOT

MIESTEN EKOLOGISET MUSTA-HARMAAT LEVEÄLAHKEISET BOOTCUT-FARKUT

Nämä miesten ekologiset leveälahkeiset bootcut-farkut valmistetaan kierrätetyistä farkuista. Jokainen pari näitä ekologisia design-farkkuja on ulkonäöltään uniikki yksilönsä, joten mallien pukemat farkut ovat vain esimerkkejä farkkutilkkujen sijoitteluista. Farkkutilkut on tikattu toisiinsa Perma Core 75 - vetolujuutta kestävällä langalla, mikä tekee bootcut farkuista todella laadukkaat ja kestävät.

Jo ennen valmistamisen aloittamista kaikki kierrätetty denim pestään ja desinfioidaan. Sitten vanhat farkut lajitellaan sävyttäin ja paloitellaan. Paloitteluvaiheessa ehjät ja hauraat osat erotellaan erikseen. Lopuksi käyttökelpoiset, ehjät ja kestävät farkkutilkut saumuroidaan purkaantumisen estämiseksi, ja lopuksi tilkuista koostetaan uusi ja uniikki tilkkukangas.

Tällaisia bootcut-farkkuja ei muualta saa! Leveälahkeiset on taas muodissa! Osta omasi!

UNIIKIT JA VASTUULLISET LEVEÄLAHKEISET BRÄNDI-FARKUT MIEHILLE

- Helppo ja nopea tapa valita leveälahkeisista farkuista oikea koko netissä sovittamatta: Valitse farkkujen koko lantionympäryksesi osoittaman koon perusteella (ks. kokotaulukko 1, joka löytyy tuotekuvista). Voit myös tarkistaa suosituksemme sinulle sopivasta farkkukoosta tuotteen yhteydessä olevasta kokolaskurista.

- Farkut sisältävät sekä joustamatonta puuvillafarkkua, että strech-denimiä. Tilkkutäkkikangas antaa hiukan joustoa, joten kangas ei ole jäykkää. Strech-farkkupalojen lisäämisellä ja tarkalla suunnittelulla taataan farkkujen istuvuus ja mukautuvuus käyttäjän vartalolle sopivaksi.

- Tilkkufarkut on palautteiden perusteella todettu materiaaliltaan ihoa vasten ihanan pehmeiksi ja mukaviksi.

- Brändifarkkujen lahkeen malli: lahkeesta levenevä (=bootcut). Lantio ja vyötärö tyköistuva.

- Farkuissa vyönsolkipaikat, vetoketju, nappi, ja etutaskut. Etutaskujen taskupussi (n. Leveys 17 cm x Korkeus 22 cm) mitoitettu älypuhelimelle sopivaksi. Ei takataskuja.

- Tyylillä ja taidolla toteutettu tilkkudesign kerää vastaantulijoiden huomiota ja kehuja muun muassa rock-henkisinä asennefarkkuina.

FARKUT SOPIVAT USEALLE ERI VARTALOTYYPILLE TAIDOKKAASTI KEHITETYN VYÖTÄRÖNSÄ ANSIOSTA

- Farkuissa erillinen vyötärökaitale. Vyötärön korkeus mitattavissa haarasaumasta (ks. kokotaulukko 2). 

- Vyötäröllä vyönsolkipaikat vyölle sekä alaselän istuvuutta parantavat napakoittava kuminauha (kuminauhan voi kuitenkin halutessaan poistaa ja korvata vyötärön napakkuuden vyöllä). Taidokkaasti kehitetyn vyötärönsä ansiosta farkkumallin istuvuus on taattu useammalle eri vartalotyypille. Napakoittava vyötärönauha auttaa lisäksi pitämään farkkujen vyötärön paikallaan ja oikealla korkeudella. Vyötärökuminauhan taidokkaalla lisäämisellä luodaan farkkumalliin istuvuutta ja mukautuvuutta ulkonäöstä tinkimättä!

- Farkut kootaan kahdesta kangaskappaleesta; vasemmasta ja oikeasta lahjekappaleesta, jolloin ainut sauma on haara- & sisälahjesauma. Ulkosauman poisjättämisellä taataan kuvion saumaton jatkuvuus reiden ulkosyrjällä.

Tällaisia farkkuja ei muualta saa! Tilaa nyt!

Kaikki Piece Of Jeans -farkut valmistuu suomalaisten poistofarkuista. Kaikki farkut
kerätään, lajitellaan ja leikellään Suomessa. Lisäksi koko farkkumalliston suunnittelu, tuotekehitys, farkkujen koot, kaavat ja sarjonta tehdään Suomessa.

Lopputuotteet ommellaan suomalaisomisteisessa, suomalaisen valvomassa ompelimossa Puolassa, Euroopan tekstiiliteollisuuden sydämessä, vastuullisin ja eettisin tuotantomenetelmin. Ompelijoilla terveelliset ja turvalliset tuotanto-olot, jotka suomalaisomisteinen ompelimo mahdollistaa. Vastuullisuus on ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnista huolehtimista.

Maksutavat