TUOTETIEDOT

EKOLOGISET BRÄNDI-FARKUT MIEHILLE

Ekologisesti vanhoista farkuista koostetut miesten farkut. Jokainen farkkupari on ulkonäöltään oma uniikki yksilönsä, joten tuotekuvien farkut ovat vain esimerkkejä sinisten farkkujen ulkonäöstä, ja farkkutilkkujen sijoittelusta.
"Vanhoista farkuista uudet ekologiset farkut, pala farkkua, Piece Of Jeans"
 
Ennen valmistuksen aloittamista kierrätetty denim pestään ja desinfioidaan. Sitten vanhat farkut lajitellaan, paloitellaan, saumuroidaan ja koostetaan uudeksi ja uniikiksi kierrätys-kankaaksi. Farkku on materiaalina erittäin kestävää, mikä mahdollistaa sen kierrätyksen, uusiokäytön ja uuden tuotteen koostamisen paloista. Farkkutilkut on tikattu toisiinsa Perma Core 75 - vetolujuutta kestävällä langalla, mikä tekee farkuista erittäin kestävät ja laadukkaat.

VASTUULLISESTI UUSIOKÄYTETYISTÄ FARKUISTA

- Helpoin, varmin ja nopein tapa valita miesten slimfit-farkuista oikea koko netissä sovittamatta: Valitse farkkujen koko lantionympäryksesi osoittaman koon perusteella (ks. kokotaulukko 1, joka löytyy tuotekuvista). Voit myös tarkistaa suosituksemme sinulle sopivasta farkkukoosta tuotteen yhteydessä olevasta kokolaskurista.

- Farkkujen malli vartalonmyötäinen, slim fit. Jos haluat farkuillesi loose-fit istuvuuden, valitse farkuista yhtä kokoa isommat.

- Tilkkutäkkikangas joustaa hiukan, mutta ei ole kuitenkaan jäykkä. Farkut sisältävät sekä joustamatonta puuvilla-farkkua, että strech-denimiä. Strech-farkkupalojen lisäämisellä ja tarkalla suunnittelulla taataan farkkujen istuvuus ja mukautuvuus käyttäjän vartalolle sopivaksi. Istuvuus ja muotoutuvuus vartalollesi paranee ja paranee mitä ahkerammin farkkujasi käytät.

- Kierrätysfarkku on asiakkaiden käyttökokemuksien perusteella todettu ihoa vasten ihanan pehmeäksi ja mukavaksi materiaaliksi.

- Farkuissa vyönsolkipaikat, vetoketju, nappi, ja etutaskut. Etutaskujen taskupussi (n. Leveys 17 cm x Korkeus 22 cm) mitoitettu älypuhelimelle sopivaksi. Ei takataskuja.

- Vyötärön korkeus on mitattavissa haarasaumasta (ks. kokotaulukko 3).

- Vyötäröllä vyönsolkipaikat vyölle sekä alaselän istuvuutta parantavat napakoittava kuminauha (kuminauhan voi kuitenkin halutessaan poistaa ja korvata vyötärön napakkuuden vyöllä). Taidokkaasti kehitetyn vyötärönsä ansiosta farkkumallin istuvuus on taattu useammalle eri vartalotyypille. Napakoittava vyötärönauha auttaa lisäksi pitämään farkkujen vyötärön paikallaan ja oikealla korkeudella. Vyötärökuminauhan taidokkaalla lisäämisellä luodaan farkkumalliin istuvuutta ja mukautuvuutta ulkonäöstä tinkimättä!

- Farkut kootaan kahdesta kangaskappaleesta; vasemmasta ja oikeasta lahjekappaleesta, jolloin ainut sauma on haara- & sisälahjesauma. Ulkosauman poisjättämisellä taataan kuvion saumaton jatkuvuus reiden ulkosyrjällä.

Tällaisia farkkuja ei muualta saa! Tilaa nyt!

Kaikki Piece Of Jeans -farkut valmistuu suomalaisten poistofarkuista. Kaikki farkut
kerätään, lajitellaan ja leikellään Suomessa. Lisäksi koko farkkumalliston suunnittelu, tuotekehitys, farkkujen koot, kaavat ja sarjonta tehdään Suomessa.

Lopputuotteet ommellaan suomalaisomisteisessa, suomalaisen valvomassa ompelimossa Puolassa, Euroopan tekstiiliteollisuuden sydämessä, vastuullisin ja eettisin tuotantomenetelmin. Ompelijoilla terveelliset ja turvalliset tuotanto-olot, jotka suomalaisomisteinen ompelimo mahdollistaa. Vastuullisuus on ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnista huolehtimista.

Maksutavat