TUOTETIEDOT

RELAXED-FIT FARKUT OVAT VASTUULLINEN VALINTA FARKUIKSI

- Relaxed-fit farkut on suunniteltu rentoon käyttöön, käytä farkkuja kotihousuina tai matkalla urheiluharrastuksiin. Farkkuja voikin kuvailla farkkukankaasta vamistetuiksi collegehousuiksi.

- Farkkujen malli mukavan rento, jaloille liikkumavaraa antava. Kangas antaa myös hiukan joustoa. Farkut sisältävät sekä joustavaa strech-denimiä, että jäykkää farkkua. Uusiokäytetty farkku onkin todettu käyttökokemuksien perusteella ihanan pehmeäksi ja mukavaksi materiaaliksi.

- Helpoin ja nopein tapa valita farkuista oikea koko netissä sovittamatta: Valitse farkkujen koko lantionympäryksesi osoittaman koon perusteella (ks. kokotaulukko 1, joka löytyy tuotekuvista). Aivan kokotaulukon rajapinnalla kannattaa valita relaxed-fit farkuista pienempi koko. Kokotaulukon mukaan valitut housut jäävät vartalollesi mukavan rennoiksi.

- Korkea vyötärö. Vyötärön korkeus mitattavissa haarasaumasta (ks. kokotaulukko 2). Vyötäröllä napakoittava kuminauha, mikä mahdollistaa farkkujen istuvuuden useammalle eri vartalotyypille. Vyötärökaitaleella solmittava nyöri.

TILKKUFARKUT MUODISSA

- Kierrätys ja vastuullinen pukeutuminen saapuivat farkkumuotiin. Trendikkäät farkut kootaan nyt palasista. Paloista syntyi upeat ja uniikit tilkkufarkut.

- Jokainen relaxed-fit farkkupari on ulkonäöltään oma uniikki yksilönsä. Mallien pukemat farkut ovat esimerkkejä farkkutilkkujen sijoitteluista.

- Ennen valmistuksen aloittamista kaikki denim desinfioidaan. Sitten vanhat farkut lajitellaan, paloitellaan, saumuroidaan ja koostetaan uudeksi ja uniikiksi tilkkukankaaksi.

- Farkkutilkut on tikattu toisiinsa Perma Core 75 -vetolujuutta kestävällä langalla. Farkku on materiaalina erittäin kestävää, mikä mahdollistaa sen uusiokäytön ja uuden tuotteen koostamisen paloista.

- Etutaskut. Etutaskujen taskupussi (n. Leveys 17 cm x Korkeus 22 cm) mitoitettu älypuhelimelle sopivaksi. Ei takataskuja eikä vetoketjua.

- Farkku-colleget ommellaan kahdesta kangaskappaleesta; vasemmasta ja oikeasta lahjekappaleesta, jolloin ainut sauma on haara- & sisälahjesauma. Ulkosauman poisjättämisellä taataan kuvion saumaton jatkuvuus reiden ulkosyrjällä. Lahkeissa napakoittavat kuminauhat.


Kaikki Piece Of Jeans -farkut valmistuu suomalaisten poistofarkuista. Kaikki farkut
kerätään, lajitellaan ja leikellään Suomessa. Lisäksi koko farkkumalliston suunnittelu, tuotekehitys, farkkujen koot, kaavat ja sarjonta tehdään Suomessa.

Lopputuotteet ommellaan suomalaisomisteisessa, suomalaisen valvomassa ompelimossa Puolassa, Euroopan tekstiiliteollisuuden sydämessä, vastuullisin ja eettisin tuotantomenetelmin. Ompelijoilla terveelliset ja turvalliset tuotanto-olot, jotka suomalaisomisteinen ompelimo mahdollistaa. Vastuullisuus on ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnista huolehtimista.

Maksutavat