TUOTETIEDOT

SINI-VIHREÄT TILKKUFARKUT ON EKOLOGINEN JA VASTUULLINEN VALINTA

"Vanhoista farkuista uudet ekologiset ja vastuulliset farkut, pala farkkua, Piece Of Jeans"

Farkku on materiaalina erittäin kestävää, mikä mahdollistaa sen kierrätyksen, uusiokäytön ja uuden tuotteen koostamisen paloista. Uusiokäytetty farkku on pestynä ja desinfioituna todettu asiakkaiden käyttökokemuksien perusteella ihanan pehmeäksi ja sileäksi materiaaliksi ihoa vasten.

NAISTEN EKOLOGISET JA VASTUULLISET SINI-VIHREÄT DESIGN-FARKUT UUSIOKÄYTETYISTÄ FARKUISTA

- Helpoin ja nopein tapa valita naisten farkuista oikea koko netissä sovittamatta: Valitse farkkujen koko lantionympäryksesi osoittaman koon perusteella (ks. kokotaulukko 1, joka löytyy tuotekuvista). Aivan kokotaulukon rajapinnalla kannattaa valita pienempi koko, sillä kangas antaa hiukan joustoa.

- Farkut sisältävät sekä joustavaa strech-denimiä, että joustamatonta puuvilla-farkkua. Strech-farkkupalojen lisäämisellä ja tarkalla suunnittelulla taataan farkkujen istuvuus, pehmeys ja mukautuvuus käyttäjänsä vartalolle sopivaksi.

- Farkkujen malli vartalonmyötäinen, slimfit. Kangas antaa hiukan joustoa, joten materiaali ei ole jäykkä eikä karhea. Kankaan joustavuus on otettu kokotaulukoissa huomioon, joten voit luottaa mittoihisi valitessasi oikeaa housukokoa. Voit myös tarkistaa farkkukokosi farkkujen kokolaskurin avulla ennen tilaamista.

- Farkuissa vyönsolkipaikat, vetoketju, nappi, ja etutaskut. Etutaskujen taskupussi (n. Leveys 17 cm x Korkeus 22 cm) mitoitettu älypuhelimelle sopivaksi. Ei takataskuja.

- Kierrätysmateriaaleista koostetut farkut ommellaan kahdesta kangaskappaleesta; vasemmasta ja oikeasta lahjekappaleesta, jolloin ainut sauma on haara- & sisälahjesauma. Ulkosauman poisjättämisellä taataan kuvion saumaton jatkuvuus reiden ulkosyrjällä.

- Jokainen farkkupari on oma uniikki yksilönsä, joten mallien tuotekuvat ovat vain esimerkkejä farkkutilkkujen sijoitteluista.

- Farkkutilkut on tikattu toisiinsa Perma Core 75 - vetolujuutta kestävällä langalla, mikä pidentää farkkujen käyttöikää entisestään.

FARKUT SOPIVAT USEALLE ERI VARTALOTYYPILLE TAIDOKKAASTI KEHITETYN VYÖTÄRÖNSÄ ANSIOSTA

- Farkuissa erillinen vyötärökaitale ja alaselän molemmin puolin muotolaskokset, jotka estävät selän taakse muodostuvan tyhjän pussin muodostumisen.

- Korkea vyötärö. Vyötärön korkeus mitattavissa haarasaumasta (ks. kokotaulukko 2). Vyötäröllä vyönsolkipaikat vyölle.

- Vyötärölle on taidokkaasti lisätty vetoketjun ja napin lisäksi vyötäröä sivuilta ja takaa napakoittava vyötärökuminauha. Napakoittava vyötärönauha auttaa pitämään farkkujen vyötärön paikallaan ja tarpeeksi korkealla myös liikkuessa.

- Vyötärökuminauhan taidokkaalla lisäämisellä luodaan farkkumalliin istuvuutta ja mukautuvuutta ulkonäöstä tinkimättä! Vyötärönauhan joustavuudella taataan farkkumallin istuvuus vyötäröstä useammalle eri vartalotyypille, ja siksi koon valinta tapahtuukin helpoiten lantionympäryksen perusteella (ks. kokotaulukko 1). Vyötärönauhan voi farkuistaan halutessaan poistaa, ja käyttää farkuissa vyötä.


Kaikki Piece Of Jeans -farkut valmistuu suomalaisten poistofarkuista. Kaikki farkut
kerätään, lajitellaan ja leikellään Suomessa. Lisäksi koko farkkumalliston suunnittelu, tuotekehitys, farkkujen koot, kaavat ja sarjonta tehdään Suomessa.

Lopputuotteet ommellaan suomalaisomisteisessa, suomalaisen valvomassa ompelimossa Puolassa, Euroopan tekstiiliteollisuuden sydämessä, vastuullisin ja eettisin tuotantomenetelmin. Ompelijoilla terveelliset ja turvalliset tuotanto-olot, jotka suomalaisomisteinen ompelimo mahdollistaa. Vastuullisuus on ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnista huolehtimista.

Maksutavat