TILATESSASI CAPRIT TOIMI NÄIN

TOIMI NÄIN, KUN HALUAT TILATA NÄMÄ RUUDULLISET FARKKUCAPRIT MITTATILAUKSENA NETISTÄ:

1. Valitse capreille haluamasi väri. Mieti toivomasi tyyli valmiiksi. Kysymme farkkupalojen ompelutyylin tilausvaiheen jälkeen, samalla kun kysymme sinulta vartalosi mittoja. Katso kaikki tyyli- ja väriesimerkit tuotekuvista.

2. Lisää haluamasi tuote ostoskoriin, täytä yhteystietosi, ja kuittaa tuotteet maksetuiksi. Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein.

3. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Samalla teit meille yhteydenottopyynnön. Voit nyt rauhassa jäädä odottamaan yhteydenottoamme. Lähetämme sinulle sähköpostia henkilökohtaisesti 24h tilauksesi vastaanottamisesta.

4. Sähköpostilla lähetämme sinulle vielä tarkentavia kysymyksiä caprien malliin, valittuun väriin sekä toteutustoiveisiin liittyen. Jos et tilausta tehdessäsi osaa valita oikeaa väriä (tai sitä sinisen, mustan ja harmaan väriyhdistelmää ei mielestäsi ole saatavilla), niin se on mahdollista muuttaa vielä yhteydenottovaiheessa. Voit ostosta tehdessäsi huoletta valita värin, varmistetaan se vielä yhdessä oikeaksi.

5. Sähköpostissa saat myös ohjeet vartalonmittojen ottamiseen, tai voit lukea ne jo alustavasti täältä. "Mittatilausta ei tarvitse pelätä - eron vakiokoon vaatteisiin todellakin huomaa, ja mittojen ottaminen on helppoa. Onnistuu omalta kotisohvalta" Kaikki sinun toiveet farkkujen istuvuuteen/napakkuuteen/lahkeen malliin jne on mahdollista toteuttaa. Jos lähettämissäsi mallihousuissa ei esimerkiksi ole taskuja, mutta haluaisit ne, se onnistuu. Tai jos lahje on liian lyhyt tai pitkä, niin mitoitetaan se näihin farkkuihin oikein. Jokaisessa farkkuparissa näkyy brändimme oma kädenjälki sekä suunnittelutyö. Esimerkkeinä vielä farkuista loose fit/slim fit/bootcut, korkea/matala vyötärö, taskut jne. Voit lukea lisää miten mittatilauksen valmistus- ja tuotantoprosessi etenee. Lue täältä.

Blogissa aiheesta: "Miten mittaan lantionympäryksen? Entä vyötärönympärys?"

6. HUOM! Myyntikuvat ovat pääosin pitkälahkeisista farkuista. Caprien mittatilauksen totetusvaiheessa lahkeen pituus määritellään toiveidesi mukaisesti. Mahdollisuus myös shortseihin!

Mikäli sinulla jäi kysyttävää - voit olla meihin heti yhteydessä messengerillä tai sähköpostitse. Vastaamme muutaman tunnin kuluessa, arkena ja viikonloppuna.

Huom! Emme pysty toimittamaan ja myymään mittatilausta ulkomaille.