TUOTETIEDOT

TILKKUFARKUT ON EKOLOGINEN JA VASTUULLINEN VALINTA

- Ennen valmistamisen aloittamista vanhat farkut puhdistetaan ja desinfioidaan. Sitten farkut lajitellaan sävyttäin ja paloitellaan. Ehjät ja hauraat palat erotellaan erikseen. Lopuksi käyttökelpoiset, ehjät ja kestävät farkkutilkut saumuroidaan purkaantumisen estämiseksi, ja lopuksi tilkuista koostetaan uusi ja uniikki tilkkukangas. Jokainen farkkupari on oma upea uniikki yksilönsä, joten mallien pukemat farkut ovat vain esimerkkejä farkkutilkkujen sijoitteluista.

- Farkku on materiaalina erittäin kestävää, mikä mahdollistaa sen uusiokäytön ja uuden tuotteen koostamisen paloista. Farkkutilkut on tikattu toisiinsa Perma Core 75 -vetolujuutta kestävällä langalla.

VASTUULLISET BRÄNDIFARKUT

- Helpoin ja nopein tapa valita farkuista oikea koko netissä sovittamatta: Valitse farkkujen koko lantionympäryksesi osoittaman koon perusteella (ks. kokotaulukko 1, joka löytyy tuotekuvista). Aivan kokotaulukon rajapinnalla kannattaa valita pienempi koko, sillä kangas antaa hiukan joustoa. Voit myös tarkistaa kokosi koon valintalaskurin avulla.

- Farkut sisältävät sekä joustavaa strech-denimiä, että joustamatonta puuvilla-farkkua. Strech-farkkupalojen lisäämisellä ja tarkalla suunnittelulla taataan farkkujen istuvuus ja mukautuvuus käyttäjänsä vartalolle sopivaksi.

- Farkkujen malli vartalonmyötäinen, slimfit. Kangas antaa hiukan joustoa, joten materiaali ei ole jäykkää. Uusiokäytetty farkku on todettu ihoa vasten ihanan pehmeäksi ja mukavaksi materiaaliksi. Kankaan joustavuus on otettu kokotaulukoissa huomioon, joten voit luottaa mittoihisi valitessasi oikeaa housukokoa.

- Farkuissa vyönsolkipaikat, vetoketju, nappi, ja etutaskut. Etutaskujen taskupussi (n. Leveys 17 cm x Korkeus 22 cm) mitoitettu älypuhelimelle sopivaksi. Ei takataskuja.

- Kierrätysmateriaaleista koostetut farkut ommellaan kahdesta kangaskappaleesta; vasemmasta ja oikeasta lahjekappaleesta, jolloin ainut sauma on haara- & sisälahjesauma. Ulkosauman poisjättämisellä taataan kuvion saumaton jatkuvuus reiden ulkosyrjällä.

FARKUT SOPIVAT USEALLE ERI VARTALOTYYPILLE TAIDOKKAASTI KEHITETYN VYÖTÄRÖNSÄ ANSIOSTA

- Farkuissa erillinen vyötärökaitale ja alaselän muotolaskokset, jotka estävät selän taakse muodostuvan tyhjän pussin muodostumisen.

- Korkea vyötärö tukee istuvuutta. Vyötärön korkeus mitattavissa haarasaumasta (ks. kokotaulukko 2). Vyötäröllä vyönsolkipaikat vyölle.

- Vyötärölle on taidokkaasti lisätty vetoketjun ja napin lisäksi vyötäröä sivuilta ja takaa napakoittava vyötärökuminauha. Napakoittava vyötärönauha auttaa pitämään farkkujen vyötärön paikallaan ja tarpeeksi korkealla.

- Vyötärökuminauhan taidokkaalla lisäämisellä luodaan farkkumalliin istuvuutta ja mukautuvuutta ulkonäöstä tinkimättä! Vyötärönauhan joustavuudella taataan farkkumallin istuvuus vyötäröstä useammalle eri vartalotyypille, ja siksi koon valinta tapahtuukin helpoiten lantionympäryksen perusteella (ks. kokotaulukko 1). Vyötärönauhan voi farkuistaan halutessaan poistaa, ja käyttää farkuissa vyötä.


Kaikki Piece Of Jeans -farkut valmistuu suomalaisten poistofarkuista. Kaikki farkut
kerätään, lajitellaan ja leikellään Suomessa. Lisäksi koko farkkumalliston suunnittelu, tuotekehitys, farkkujen koot, kaavat ja sarjonta tehdään Suomessa.

Lopputuotteet ommellaan suomalaisomisteisessa, suomalaisen valvomassa ompelimossa Puolassa, Euroopan tekstiiliteollisuuden sydämessä, vastuullisin ja eettisin tuotantomenetelmin. Ompelijoilla terveelliset ja turvalliset tuotanto-olot, jotka suomalaisomisteinen ompelimo mahdollistaa. Vastuullisuus on ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnista huolehtimista.

Maksutavat