UNELMIESI FARKUT MITTATILAUKSENA NETISTÄ

Oletko sinä turhautunut käymään farkkuostoksilla ja luovuttanut unelmiesi farkkujen löytämisen suhteen? Älä suotta. Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus löytää juuri sinun vartalosi muodot huomioon ottavat farkut. Tilaa unelmien farkut mittatilauksena netistä. Farkut voidaan - kyllä kuulit oikein - valmistaa juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaisesti tilaustyönä. Ennen kaikkea kaikki tämä palvelu tapahtuu netissä etänä. Aikamoinen tuotelupaus, eikö?

Mittojen lisäksi nämä unelmiesi farkut ja vartalotyyppisi huomioon ottavat farkut valmistetaan lisäksi toiveidesi mukaan. Pääset siis lisäksi päättämään farkkujen värin, tyylin, mallin sekä housuihin tulevat ”lisävarusteet”. Mittatilauksessa farkkujen värivaihtoehtoja on useita; musta-harmaa, musta, tummansininen, vaaleansininen tai kaikkien edellisten värien sekoitus. Tyylejä on kaksi; saumuroimattomat ns sisäänkäännetyt palojen saumat tai saumuroidut ja päältä toisiinsa tikatut farkkupalat. Entä mikä lahkeen malli sinua kiinnostaisi; slim-fit, loose-fit, bootcut,..sinä saat päättää.

Farkkujen lisävarusteilla tarkoitan muun muassa taskuja; haluatko etu- ja takataskut vai vain jonkun niistä? Entä olisiko reisitaskulle tarvetta? Miten vyötärö; miten korkea vyötärö, ja haluaisitko kuminauhavyötärön vai ilman kuminauhaa? Tarvitsetko vyönsolkipaikat? Mitä vielä tulee mieleesi – kerro meille niin toteutetaan farkut toiveidesi mukaisesti.

 

MIKSI TILATA MITTATILAUSFARKUT?

Mittatilaus säästää aikaasi, vaivaasi ja investoit itseesi. Mittatilaustyönä valmistetut farkut eivät ole kulu, se on investointi ja tapa hemmotella itseäsi ja vartaloasi. Nyt voit saada kauan haaveilemasi sopivan kokoiset farkut toiveidesi mukaan valmistettuna. Ainutlaatuinen tilaisuus. Laita sivustomme suosikiksi niin voit palata pohdintojesi jälkeen oikeaan paikkaan – asiantuntevien kierrätysdesign-farkkujen verkkokauppaan.

Tiesitkö, että paloista koostettavat farkut voidaan niiden hajotessa myös paikata yhä uudestaan ja uudestaan ilman, että ne menettävät uutuuttaan ja tyrmäävän näyttävää lookkiaan. Aivan - paikka paikan päälle. "Tehdään paloista se juttu." Nämä farkut eivät ole kertainvestointi!

Näitä farkkuja on valmistettu uselle erilaiselle vartalotyypille. Asiakkainamme ovat tyypillisesti olleet ns hankalan vartalotyypin omaavia henkilöitä; leveälanteisia ja kapeavyötäröisiä, leveitä urheilijan reisiä omaavia naisia, tasapaksuja, tiimalasivartaloita, pluskokoisia ja todella pienikokoisiakin – siis kaikenkokoisia. Sinun ei tarvitse kantaa huolta siitä, mitä ajattelemme vartalostasi. Se on normaalia, se on työtämme.

Haluamme tarjota sinulle ihanimman mahdollisen asiakaskokemuksen ja tyytyväisyyden tunteen, kun saat mittatilauksena valmistetut farkut käsiisi ensimmäistä kertaa. Eikö olisikin kokeilemisen arvoista? Jäikö sinua jokin asia vielä mietityttämään? Älä epäröi olla meihin yhteydessä.

KUINKA MITTAAN VARTALONI OIKEIN? MITEN MITTAAN VYÖTÄRÖN- JA LANTIONYMPÄRYKSEN?

Kurkkaa mittatilausfarkkujen vartalonmittausvinkit täältä. Blogitekstistä selviää ohjeet vyötärön- ja lantionympäryksien mittaamiseen sekä neuvot siihen, kuinka määrität farkuillesi toivomasi vyötärönkorkeuden sekä lahkeiden pituudet. Lue nyt.