KÄTEVÄT FARKKUVINKIT

Farkut valuvat jalassasi? Ikävä tunne, kun valuvia farkkuja joutuu nostelemaan koko ajan. Mitä jalassa käytössä valuville farkuille voi tehdä? Lue vinkit, joiden avulla farkut eivät enää tipu jalastasi.
Farkut, se jokapäiväinen ihmisen arkivaate. Farkku on kuitenkin materiaalina todella monipuolinen, mikä mahdollistaa todella monipuolisten asukokonaisuuksien ja farkkutyylien rakentamisen. Farkku on lisäksi todella ajaton, mikä tarkoitta, että sen muodikkuus ei vanhene. Farkut on aina muodissa.

Kokosimme tähän blogitekstiin ideoita ja tyyli- sekä pukeutumisvinkkejä, kuinka farkuista voi ottaa kaiken ilon irti, erityisesti kun pukeudut tilkkufarkkuihin.

Mitä tarkoittaa A-, H-, O-, X-, ja Y-vartalot ja vartalotyypit. Joko selvitit mikä vartalotyyppi olet ja kuinka millaiset farkut sopivat juuri sinun vartalotyypillesi? Mitä värejä ja lahjetyyppiä sinun kannattaa suosia? Tärkeintä on kuitenkin pukeutua siltä kuin itsesä hyvältä tuntuu.
Selvitä mikä vartalotyyppi olet. Eri vartalotyypit on nimetty kirjainten mukaan, joita on viisi: A-, H-, O-, X- ja Y-vartalo. Kirjaimet auttavat hahmottamaan vartalon muotoa. On myös vartalo malleja, jotka ovat yhdistelmiä eri vartalotyypeistä. Yhdistelmätyypissä voi hyödyntää kummankin vartalotyypin mukaista pukeutumista.
Onko sinun vaikea löytää vartalollesi täydellisesti istuvia farkkuja? Onko lantiosi ja reitesi leveät ja vyötärösi kapea? Etsitkö farkkuja isoissa koo'oissa tai etsitkö farkkuja pitkille tai lyhyille jaloille? Miksi et tilaisi farkkuja mittojesi mukaisesti? Mittatilaus säästää aikaasi, vaivaasi ja rahaasi. Mittatilausfarkut on investointi, ei kulu. Ekologiset design-farkut valmistetaan kierrätetystä farkusta. Unelmiesi farkkujen tilaaminen onnistuu 100% etänä verkkokaupan kautta.
Koetko, että sinun on vaikea löytää vartalotyypillesi istuvia farkkuja vakiokokoisena? Ajatteletko, että vartalollesi on mahdotonta löytää istuvia farkkuja? Vartalotyyppejä on useita ja usein farkkujen oston esteeksi muodostuu se, että lantio on leveä ja vyötärö on kapea tai lahkeen pituus ei ole sopiva. Lue vinkkimme, kuinka voit löytää hankalasta vartalotyypistäsi huolimatta istuvat farkut netistä sovittamatta - kokeille farkkujen mittatilausta.
Voiko farkut jättää pesemättä, tai miten usein niitä suositellaan pestävän? Kuinka farkkujen pitkää ikää voisi edistää? Miten denim-kankaasta tulisi huolehtia, että farkut tai muut farkusta valmistetut vaatteet eivät menettäisi niiden väriä eikä istuvuutta? 10 vinkkiä käytettyjen farkkujen pesemiseen ja kuivaamiseen. Mieti kaksi kertaa, kuinka farkun tahrat ja tunkkainen tuoksu tulisi hävittää.

Arkiaamu etkä tiedä mitä pukea päällesi? Avaat vaatekaapin oven ja se on täynnä vaatteita, mutta silti tuntuu ettei mitään sopivaa päälle puettavaa löydy.

Miten ostaa oikean kokoisia ja varmasti käyttöön tulevia vaatteita? Minkälaiset farkut tulisi ostaa toimistoon, paljon istumista ja näyttöpäätteen ääressä viettävän ihmisen työpäivään?

Mikä yläosa sopii farkkujen kanssa parhaiten? Nappaa tyyli- ja asuvinkit arkeen.

Mitä mittatilaukseen tarvittavien mittojen ottaminen tarkoittaa käytännössä? Kuinka mittatilaus onnistuu verkossa? Mittojen ottaminen on todellisuudessa todella helppo toteuttaa kotona. Mittatilauksessa saadaan myös haluttaessa painotettua vartalon parhaita puolia, ja peiteltyä niitä ongelmallisempia. Eron vakiokokojen vaatteisiin todellakin huomaa! Lue ohjeet mittojen ottamiseen.

"Mistä kohtaa naisten lantionympärysmitta tulisi ottaa, että se vastaa housujen valinnan kannalta oikeaa mittaa? Entä miltä korkeudelta vyötärön ympärys mitataan jos tilaa farkkuja netistä? Onko vyötärö vartalon kapein kohta, vatsan ympärysmitta vai navan mitta vai housujen vyötärön kohta?". Vartalon mitat kuuluu ottaa vartalolta alusvaatteet yllä, ilman väljyysvaroja. Lue vinkit, niin osaat tilata vaatteita netistä oikeassa koossa ja vältyt turhilta palautuksilta. Vyötärön mittaaminen on tärkeä ja haastava mitta.

Onko farkut ja housut vaikeita ostaa netistä verkkokaupasta? Kaipaatko vinkkejä oikean koon valintaan ja farkkujen ostamiseen? Onko sinun vaikea löytää vartalollesi istuvia ja mukautuvia farkkuja tai vaatteita? Koe mittatilaus. Kestävä ja korjattava mittatilauksena valmistettu vaate säästää aikaa, vaivaa ja rahaa. Ekologisten design-farkkujen verkkokaupasta mittatilaus tilaustyönä. Mittatilaus helpottaa netissä ostamista.

Onko takana viikonlopun herkuttelut, pari lasillista viiniä tai muuten vain turvottaa? Farkut kiristää, puristaa ja tuntuu tosi tiukoilta vyötäröltä sekä reisistä, mitä on tapahtunut, ja voisiko farkuissa olemista helpottaa? Tai onko farkkusi vyötäröstä aina auttamatta isot, ja sinun on vaikea löytää kaupasta itsellesi sopivan kokoisia housuja?

Näiden kätevien ja hyödyllisten vinkkien ja kotiniksien avulla saat farkkusi istumaan jalkaasi paremmin - vinkit arkeen ja farkkujen nettiostoksille. Oletko kokeillut mittatilausta? Meiltä voit tilata farkut myös tilaustyönä, jolloin säästyt turhilta tuunauksilta ja oikean kokoisten farkkujen etsimisongelmilta. Tie onnistuneisiin farkkuostoksiin tapahtuu netissä.

Kun farkut ostetaan netistä, on kuluttajalle ensiarvoisen tärkeää farkkujen myyntikuvat mutta erityisesti selkeät kokotaulukot. "Lantio L, vyötärö M, reisi M/L..minkä koon valitsen? Pohjekin on aika leveä, mahdunko? Tuttua?"
Lue blogiartikkelimme aiheesta "Kuinka voit valita vartalollesi täydellisesti istuvat farkut netistä ilman, että sovitat? Kuinka mittaat naisellisen vartalosi ja vyötärön sekä lantionympäryksesi oikein? Mistä tiedän, onko farkut tarpeeksi napakat?"
Farkkuasiantuntijoita kompaten "jos farkut ensipukemalla menevät ahtaen jalkaan ja nappi menee juuri ja juuri kiinni, niin farkut ovat täydelliset juuri sinulle". Miten saada farkut mukailemaan vartaloa paremmin? Farkkukangas, erityisesti strech-farkku, antaa myöden, ja venyy helposti käytössä. Valitse farkuista ostaessasi siis tarpeeksi tiukat. Se on ykkössääntö oikean ja täydellisen kokoisten farkkujen ostoon. Lue ja hämmästy!