TUOTETIEDOT

HEIJASTAVAT FARKUT SAATAVILLA VAIN SYYSKUUSTA JOULUKUUN LOPPUUN

"Vanhoista farkuista uudet ekologiset farkut, pala farkkua, Piece Of Jeans". Ekologisten farkkujen valikoima laajeni heijastaviin tilkkufarkkuihin.

Jokainen heijastava farkkupari on ulkonäöltään oma uniikki yksilönsä joten mallien pukemat tilkkufarkut ovat vain esimerkkejä heijastavien sekä normaalien farkkutilkkujen sijoitteluista. Kaikki heijastavat sekä normaalit farkkutilkut on tikattu toisiinsa Perma Core 75 - vetolujuutta kestävällä langalla, mikä tekee tilkkujen välisistä ompeleista erittäin kestävät ja laadukkaat.

Heijastavat tilkkufarkut on koottu lisäämällä normaalien farkkutilkkujen sekaan pimeässä heijastavaa VizLite 100® -heijastinkangasta. VizLite® heijastinmateriaalit on valmistettu ISO 9000 standardin mukaisesti. Muutamat heijastinkangaspalat on sijoiteltu farkuissa erityisesti lahkeisiin.

Kun et halua tinkiä ulkonäöstä etkä turvallisuudesta, heijastinkankaasta valmistuu luotettavat tilkkufarkut. Tällaisia heijastavista farkkutilkuista koottuja tilkkufarkkuja ei muualta saa! Turvallisuus on investointi, lisäksi näytät hyvältä.

HEIJASTINKANKAALLA VARUSTETUT FARKUT OVAT INVESTOINTI

- Helpoin ja nopein tapa valita miesten heijastavista farkuista oikea koko netissä sovittamatta: Valitse heijastinkankaalla varustettujen farkkujen koko lantionympäryksesi osoittaman koon perusteella (ks. kokotaulukko 1, joka löytyy tuotekuvista).

- Farkkujen malli vartalonmyötäinen, slim fit. Kokotaulukon rajapinnalla: Jos haluat farkuillesi loose-fit istuvuutta, valitse farkuista kokoa isommat.

- Tilkkukangas joustaa hiukan, mutta ei ole kuitenkaan jäykkä. Farkut sisältävät sekä joustamatonta puuvilla-farkkua, että joustavaa strech-denimiä. Strech-farkkupalojen lisäämisellä ja tarkalla suunnittelulla taataan farkkujen istuvuus ja mukautuvuus käyttäjän vartalolle sopivaksi. Myös heijastinkangas antaa hiukan joustoa.

- Heijastinkangas, VizLite 100®, on ihoa vasten pehmeä ja mukava materiaali. Heijastinkangas on päivänvalossa harmaan värinen. Farkut eivät "kahise" askeltaessa, sillä heijastinkangasta ei ole sijoitettu vastakkain farkkujen sisäsaumoihin.

- Heijastinfarkuissa vyönsolkipaikat, vetoketju, nappi, ja etutaskut. Etutaskujen taskupussi (n. Leveys 17 cm x Korkeus 22 cm) mitoitettu älypuhelimelle sopivaksi. Ei takataskuja.

- Vyötärön korkeus on mitattavissa haarasaumasta (ks. kokotaulukko 3).

- Vyötäröllä vyönsolkipaikat vyölle sekä alaselän istuvuutta parantavat napakoittava kuminauha (kuminauhan voi kuitenkin halutessaan poistaa ja korvata vyötärön napakkuuden vyöllä). Taidokkaasti kehitetyn vyötärönsä ansiosta farkkumallin istuvuus on taattu useammalle eri vartalotyypille. Napakoittava vyötärönauha auttaa lisäksi pitämään farkkujen vyötärön paikallaan ja oikealla korkeudella. Vyötärökuminauhan taidokkaalla lisäämisellä luodaan farkkumalliin istuvuutta ja mukautuvuutta ulkonäöstä tinkimättä!

- Heijastavat farkut kootaan kahdesta kangaskappaleesta; vasemmasta ja oikeasta lahjekappaleesta, jolloin ainut sauma on haara- & sisälahjesauma. Ulkosauman poisjättämisellä taataan kuvion saumaton jatkuvuus reiden ulkosyrjällä.

- Heijastinfarkut syksyn pimeyteen. Uniikki ja laadukas tilkkudesign kerääkin vastaantulijoiden hämmästyneitä katseita ja kehuja. Musta-harmaat farkut ovat saaneet paljon positiivisia kehuja rock-henkisinä "asennefarkkuina".


Kaikki Piece Of Jeans -farkut valmistuu suomalaisten poistofarkuista. Kaikki farkut
kerätään, lajitellaan ja leikellään Suomessa. Lisäksi koko farkkumalliston suunnittelu, tuotekehitys, farkkujen koot, kaavat ja sarjonta tehdään Suomessa.

Lopputuotteet ommellaan suomalaisomisteisessa, suomalaisen valvomassa ompelimossa Puolassa, Euroopan tekstiiliteollisuuden sydämessä, vastuullisin ja eettisin tuotantomenetelmin. Ompelijoilla terveelliset ja turvalliset tuotanto-olot, jotka suomalaisomisteinen ompelimo mahdollistaa. Vastuullisuus on ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnista huolehtimista.

Maksutavat