TUOTETIEDOT

LEVEÄLAHKEISET BOOTCUT-FARKUT VASTUULLISESTI KIERRÄTYSFARKUSTA

- Helpoin ja nopein tapa valita leveälahkeisista bootcut-farkuista oikea koko netissä sovittamatta: Valitse farkkujen koko lantionympäryksesi osoittaman koon perusteella (ks. kokotaulukko 1, joka löytyy tuotekuvista). Aivan kokotaulukon rajapinnalla suosittelemme sinua valitsemaan pienemmän housukoon, sillä kangas antaa hiukan joustoa. Voit tarkistaa kokosi myös näppärän kokolaskurin avulla.

- Farkut sisältävät sekä joustamatonta puuvilladenimia, että joustavaa strech-denimiä. Strech-farkkupalojen lisäämisellä ja tarkalla suunnittelulla taataan farkkujen istuvuus ja mukautuvuus käyttäjän vartalolle sopivaksi.

- Uusiokäytetty farkku on todettu asiakaspalautteiden perusteella ihoa vasten ihanan pehmeäksi ja mukavaksi materiaaliksi.

- Farkkumalli: lahkeesta levenevä (=bootcut). Lantio, reidet ja vyötärö tyköistuva.

- Farkuissa vyönsolkipaikat, vetoketju, nappi, ja etutaskut. Etutaskujen taskupussi (n. Leveys 17 cm x Korkeus 22 cm) mitoitettu älypuhelimelle sopivaksi. Ei takataskuja.

- Tyylikkäät ja naiselliset farkut sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Laadukkaasti toteutettu tilkkudesign kerää vastaantulijoiden katseita ja kehuja.

FARKUT SOPIVAT USEALLE ERI VARTALOTYYPILLE TAIDOKKAASTI KEHITETYN VYÖTÄRÖNSÄ ANSIOSTA

- Farkuissa erillinen vyötärökaitale ja alaselän muotolaskokset, jotka estävät selän taakse muodostuvan tyhjän pussin muodostumisen.

- Korkea vyötärö tukee istuvuutta. Vyötärön korkeus mitattavissa haarasaumasta (ks. kokotaulukko 2). Vyötäröllä vyönsolkipaikat vyölle.

- Vyötärölle on taidokkaasti lisätty vetoketjun ja napin lisäksi vyötäröä sivuilta ja takaa napakoittava vyötärökuminauha. Vyötärönauha auttaa pitämään farkkujen vyötärön paikallaan ja tarpeeksi korkealla.

- Vyötärökuminauhan taidokkaalla lisäämisellä luodaan farkkumalliin istuvuutta ja mukautuvuutta ulkonäöstä tinkimättä. Vyötärönauhan joustavuudella taataan farkkumallin istuvuus vyötäröstä useammalle eri vartalotyypille, ja siksi koon valinta tapahtuukin helpoiten lantionympäryksen perusteella (ks. kokotaulukko 1). Vyötärönauhan voi farkuistaan halutessaan poistaa, ja käyttää farkuissa vyötä.

EKOLOGISET JA VASTUULLISET BOOTCUT-FARKUT FARKKUTILKUISTA

- Nämä ekologiset ja vastuulliset lahkeista levenevät bootcut-farkut valmistetaan 100% uusiokäytetyistä farkuista. Jokainen tilkkufarkkupari on ulkonäöltään oma uniikki yksilönsä. Mallien pukemat farkut ovat esimerkkejä farkkutilkkujen sijoitteluista. Farkkutilkut on tikattu toisiinsa Perma Core 75 -vetolujuutta kestävällä langalla, mikä tekee farkuista erittäin laadukkaat ja kestävät. Farkku on materiaalina erittäin kestävää, mikä mahdollistaa sen uusiokäytön ja uuden tuotteen koostamisen paloista.
 

- Ennen valmistamisen aloittamista kaikki farkut desinfioidaan. Sitten vanhat farkut lajitellaan sävyttäin ja paloitellaan. Paloitteluvaiheessa ehjät ja hauraat osat erotellaan erikseen. Lopuksi käyttökelpoiset, ehjät ja kestävät farkkutilkut saumuroidaan purkaantumisen estämiseksi, ja lopuksi tilkuista koostetaan uusi ja uniikki tilkkukangas.


Kaikki Piece Of Jeans -farkut valmistuu suomalaisten poistofarkuista. Kaikki farkut
kerätään, lajitellaan ja leikellään Suomessa. Lisäksi koko farkkumalliston suunnittelu, tuotekehitys, farkkujen koot, kaavat ja sarjonta tehdään Suomessa.

Lopputuotteet ommellaan suomalaisomisteisessa, suomalaisen valvomassa ompelimossa Puolassa, Euroopan tekstiiliteollisuuden sydämessä, vastuullisin ja eettisin tuotantomenetelmin. Ompelijoilla terveelliset ja turvalliset tuotanto-olot, jotka suomalaisomisteinen ompelimo mahdollistaa. Vastuullisuus on ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnista huolehtimista.

Maksutavat