TUOTETIEDOT

EKOLOGISET HEIJASTINFARKUT

Limited edition! Saatavilla rajoitetun ajan, vain syyskuusta joulukuun loppuun. "Vanhoista farkuista uudet ekologiset farkut, pala farkkua, Piece Of Jeans". Ekologisten farkkujen valikoima laajeni heijastaviin tilkkufarkkuihin.

Jokainen heijastava farkkupari on ulkonäöltään oma uniikki yksilönsä joten mallien pukemat tilkkufarkut ovat vain esimerkkejä heijastavien sekä normaalien farkkutilkkujen sijoitteluista. Kaikki heijastavat sekä normaalit farkkutilkut on tikattu toisiinsa Perma Core 75 - vetolujuutta kestävällä langalla, mikä tekee tilkkujen välisistä ompeleista erittäin kestävät ja laadukkaat.

Heijastavat tilkkufarkut on koottu lisäämällä normaalien farkkutilkkujen sekaan pimeässä heijastavaa VizLite 100® -heijastinkangasta. VizLite® heijastinmateriaalit on valmistettu ISO 9000 standardin mukaisesti. Muutamat heijastinkangaspalat on sijoiteltu farkuissa erityisesti lahkeisiin.

Kun et halua tinkiä ulkonäöstä etkä turvallisuudesta, heijastinkankaasta valmistuu luotettavat tilkkufarkut. Tällaisia heijastavista farkkutilkuista koottuja tilkkufarkkuja ei muualta saa! Turvallisuus on investointi, lisäksi näytät hyvältä.

HEIJASTINKANKAALLA VARUSTETUT FARKUT OVAT NÄYTTÄVÄ INVESTOINTI

- Helpoin ja nopein tapa valita heijastinfarkuista oikea koko netissä sovittamatta: Valitse farkkujen koko lantionympäryksesi osoittaman koon perusteella (ks. kokotaulukko 1, joka löytyy tuotekuvista). Aivan kokotaulukon rajapinnalla kannattaa valita pienempi koko, sillä kangas antaa hiukan joustoa.

- Heijastinkankaalla varustetut farkut sisältävät sekä joustavaa strech-denimiä, että joustamatonta puuvilla-farkkua. Strech-farkkupalojen lisäämisellä ja tarkalla suunnittelulla taataan farkkujen istuvuus ja mukautuvuus käyttäjänsä vartalolle sopivaksi.

- Heijastinfarkkujen malli vartalonmyötäinen, slimfit. Heijastinkangas sekä normaali farkku antavat hiukan joustoa, joten materiaali ei ole jäykkää. Kankaiden joustavuus on otettu kokotaulukoissa huomioon, joten voit luottaa mittoihisi valitessasi oikeaa housukokoa. Voit myös tarkistaa farkkukokosi farkkujen kokolaskurin avulla ennen tilaamista.

- Heijastavissa farkuissa on lisäksi vyönsolkipaikat, vetoketju, nappi, ja etutaskut. Etutaskujen taskupussi (n. Leveys 17 cm x Korkeus 22 cm) mitoitettu älypuhelimelle sopivaksi. Ei takataskuja.

- Kierrätysmateriaaleista koostetut heijastavat farkut ommellaan kahdesta kangaskappaleesta; vasemmasta ja oikeasta lahjekappaleesta, jolloin ainut sauma on haara- & sisälahjesauma. Ulkosauman poisjättämisellä taataan kuvion saumaton jatkuvuus reiden ulkosyrjällä.

- Heijastinkangas, VizLite 100®, on ihoa vasten pehmeä ja mukava materiaali. Heijastinkangas on päivänvalossa harmaan värinen.

- Myös kierrätetty farkku on asiakkaiden käyttökokemuksien perusteella todettu ihoa vasten ihanan pehmeäksi ja mukavaksi materiaaliksi.

FARKUT HEIJASTIMILLA SOPIVAT USEALLE ERI VARTALOTYYPILLE TAIDOKKAASTI KEHITETYN VYÖTÄRÖNSÄ ANSIOSTA

- Heijastinfarkuissa erillinen vyötärökaitale ja alaselän molemmin puolin muotolaskokset, jotka estävät selän taakse muodostuvan tyhjän pussin muodostumisen.

- Korkea vyötärö. Vyötärön korkeus mitattavissa haarasaumasta (ks. kokotaulukko 2). Vyötäröllä vyönsolkipaikat vyölle.

- Vyötärölle on taidokkaasti lisätty vetoketjun ja napin lisäksi vyötäröä sivuilta ja takaa napakoittava vyötärökuminauha. Napakoittava vyötärönauha auttaa pitämään farkkujen vyötärön paikallaan ja tarpeeksi korkealla.

- Vyötärökuminauhan taidokkaalla lisäämisellä luodaan farkkumalliin istuvuutta ja mukautuvuutta ulkonäöstä tinkimättä! Vyötärönauhan joustavuudella taataan farkkumallin istuvuus vyötäröstä useammalle eri vartalotyypille, ja siksi koon valinta tapahtuukin helpoiten lantionympäryksen perusteella (ks. kokotaulukko 1). Vyötärönauhan voi farkuistaan halutessaan poistaa, ja käyttää heijastinfarkuissa vyötä.


Kaikki Piece Of Jeans -farkut valmistuu suomalaisten poistofarkuista. Kaikki farkut
kerätään, lajitellaan ja leikellään Suomessa. Lisäksi koko farkkumalliston suunnittelu, tuotekehitys, farkkujen koot, kaavat ja sarjonta tehdään Suomessa.

Lopputuotteet ommellaan suomalaisomisteisessa, suomalaisen valvomassa ompelimossa Puolassa, Euroopan tekstiiliteollisuuden sydämessä, vastuullisin ja eettisin tuotantomenetelmin. Ompelijoilla terveelliset ja turvalliset tuotanto-olot, jotka suomalaisomisteinen ompelimo mahdollistaa. Vastuullisuus on ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnista huolehtimista.

Maksutavat