VINKIT KOON VALINTAAN

KUINKA VOIT VALITA FARKUISTA OIKEA KOKO SOVITTAMATTA? HELPOT VINKIT VARTALON MITTAAMISEEN:

Kuinka valita farkuista oikea koko?

Helppo ja nopea tapa valita farkuista oikea koko netissä sovittamatta: Valitse farkkujen koko lantionympäryksesi osoittaman koon perusteella.

Voit myös valita "Tilaan nyt ja valitsen koon myöhemmin ammattilaisen avulla". Otamme maksamisen jälkeen sinuun yhteyttä sähköpostitse ja kysymme sinulta vartalosi mitat. Valitaan oikea koko Sinulle yhdessä.

TOIMI NÄIN:

1.) Mittaa lantionympäryksesi ja katso kokotaulukosta 1 lantionympärystä vastaava housukokosi (Tämä on todennäköisesti paras housukokosi).

2.) Taulukosta 2 voit tarkistaa, että vyötärön korkeus on sinulle sopiva. Voit myös mitata vyötärönympäryksesi tältä haarasaumasta mitatulta korkeudelta.

3.) Taulukosta 3 voit tarkistaa valitsemasi housukoon sopivuuden muihin mittoihisi; reisi ja lahkeen pituus.

Kokoa valitessa painota lantion mitan osoittamaa kokoa. Aivan kokotaulukon rajapinnalla kannattaa valita pienempi koko jos haluaa enemmän istuvuutta, ja jos pieni löysyysvara ei haittaa, niin isompi koko.

 

MITEN JA MISTÄ KOHDASTA MITTAAN LANTION- JA VYÖTÄRÖNYMPÄRYKSEN? KUINKA TULKITSEN KOKOTAULUKOITA?

1. Lantionympärys = vartalon levein ympärysmitta pakaroiden kohdalta

2. Vyötärönympärys = kohta, johon farkkujen vyötärö nousee. Vyötärön korkeus on mitattavissa haarasaumasta (ks. kokotaulukko).

3. Reiden ympärysmitta = yläreisi, reiden levein kohta.

 

vastuulliset-ekologiset-miesten-tilkkutäkki-patchjeans-palafarkut-muoti-farkut-kokotaulukko-lantionympärys.

vastuulliset-ekologiset-miesten-tilkkutäkki-patchjeans-palafarkut-muoti-farkut-kokotaulukko-lantionympärys.

miesten-ekologiset-vastuulliset-ekologiset-miesten-tilkkutakki-patchjeans-palafarkut-musta-harmaat-slimfit-design-farkut-poikien-vartalonmyotaiset-farkut-housut-ekologisesti-ymparistoystavalliset-kierratetty-vastuullisesti-eettiset-farkut-verkkokaupasta-rock-asenne-tyylikkaat-design-farkut-miehille-miesten-farkut-suomalaiset-secondhand-laadukkaat-kestavat-eettiset-persoonalliset-festarifarkut-kuviolliset-ruudulliset-kustomoidut.