VINKIT KOON VALINTAAN

KUINKA VALITSET RELAXED FIT FARKUISTA OIKEAN KOON SOVITTAMATTA?

Kuinka valita farkuista oikea koko?

Helppo ja nopea tapa valita farkuista oikea koko netissä sovittamatta: Valitse farkkujen koko lantionympäryksesi osoittaman koon perusteella (ks. kokotaulukko 1).

Joustavan ja kätevästi narulla kiristettävän rennon vyötärön lisäämisellä taataan mallin istuvuus vyötäröstä useammalle eri vartalotyypille, ja siksi koon valinta tapahtuu helpoiten lantionympäryksen perusteella.

Voit myös valita "Tilaan nyt ja valitsen koon myöhemmin ammattilaisen avulla". Otamme maksamisen jälkeen sinuun yhteyttä sähköpostitse ja kysymme sinulta vartalosi mitat. Valitaan oikea koko Sinulle yhdessä.

TOIMI NÄIN:

1.) Mittaa lantionympäryksesi ja katso kokotaulukosta 1 lantionympärystäsi vastaava housukoko. Kokotaulukon rajapinnalla kannattaa valita astetta pienempi housukoko. Koot on mitoitettu jäämään Sinulle mukavan rennoiksi, joten voit luottaa lantionympäryksesi osoittamaan housukokoon.

2.) Taulukoista 2 ja 3 voit tarkistaa, että vyötärön korkeus ja sisälahkeen pituus ovat sinulle mieluisat.

relaxed-fit-college-farkut-kolitsit-kollarihousut-rennot-farkut-rela-housut-kierrätys-farkuista.

relaxed-fit-college-farkut-kolitsit-kollarihousut-rennot-farkut-housut-kierrätys-farkuista-pieceofjeans.

relaxed-fit-street-jeans-college-farkut-kolitsit-kollarihousut-rennot-farkut-housut-kierrätys-farkuista-pieceofjeans.

ESIMERKKEJÄ:

 relaxed-fit-street-fashion-jeans-collage-farkut-kolitsit-kollarihousut-rennot-farkut-housut-kierrätys-farkuista-pieceofjeans-korkeavyötärö-naruvyötärö.

MISTÄ KOHDASTA MITTAAN LANTIONYMPÄRYKSEN?

Lantionympärys = vartalon levein ympärysmitta pakaroiden kohdalta

Jos koon valinta ohjeiden mukaan teettää hankaluuksia/tuntuu mahdottomalta, älä epäröi ottaa yhteyttä. Valitaan oikea koko sinulle yhdessä ammattilaisen avulla.

"Sain käsittämättömän hyvää, yksilöllistä ja asiantuntevaa asiakaspalvelua farkkujen osto- ja koonvalintavaiheessa. Arvostan. Hinta on ok näin laadukkaasta ja käsintehdystä design-vaatteesta – erityisesti, kun sain samaan hintaan henkilökohtaista palvelua." Mirka, Tampere.

YHTEENVETO: KUINKA VALITSEN OIKEAN KOON FARKUISTA?

Painota kokoa valitessa lantionympäryksesi osoittamaa kokoa.