MEDIASSA

Kestävämmän pukeutumisen puolesta. Miten voimme vähentää tekstiilijätteen määrää? Ovatko tilkkufarkut ratkaisu muodin ympäristöongelmaan? Haastateltavana Piece Of Jeans yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Moona Kansanen.
"Käytännössä farkkutuotteet ovat ikuisia, sanoo farkkujätteestä tilkkumuotia valmistavan Piece of Jeansin perustaja Moona Kansanen." Kansaselle kaiken lähtökohta on kuitenkin vastuullisuudessa. Kurkista yhtiön toimistoon ja katso miten ja missä design-farkut valmistuu pala palalta, farkkutilkuista.
Sain kutsun Pirkanmaan yrittäjien toimittaja, Ville Kulmalalta, tulla heidän Tampereen toimistolle haastateltavaksi. Kävinkin elokuussa Villeä tapaamassa ja jutut synkkasi tosi nopeasti yksiin. Ville innostui tarinastani kovin, joten lehden pieni juttuidea vaihtuikin etusivun jutuksi. Lehti julkaistiin lokakuussa 20.10.2020.
Luonnollisesti..kilpailuvoitto toi paljon mediahuomiota. TEK ja Ekonomit olivat järjestäjinä, joten heidän kanavistaan löytyi eniten juttua. Pääsin haastateltavaksi, mikä oli minulle aivan uutta. Ihan hyvinhän se loppujen lopuksi sujui, haastateltavana olo ja lavalla kilpailuidean pitchaus. "Aika hurjaa, että pystyin siihen. Mutta todellakin kannatti!"