TEKNIIKAN AKATEEMISET: MITÄ MOONALLE KUULUU NYT, KUN KILPAILUVOITOSTA ON KULUNUT VUOSI

pieceofjeans-ekonomit-suomen-ekonomer-yrittäjyyskilpailun-voittaja-voitto-piece-of-jeans-moona-kansanen-unikorni-yrittäjyys-työelämä-opiskelijat-opiskelijakilpailu.

Luonnollisesti..kilpailu toi paljon mediahuomiota. TEK ja Ekonomit olivat järjestäjinä, joten heidän kanavistaan löytyi eniten juttua. Pääsin haastateltavaksi, mikä oli minulle aivan uutta. Ihan hyvinhän se loppujen lopuksi sujui, haastateltavana olo ja lavalla kilpailuidean pitchaus. "Aika hurjaa, että pystyin siihen. Mutta todellakin kannatti!"

pieceofjeans-ekonomit-suomen-ekonomer-yrittäjyyskilpailun-voittaja-voitto-piece-of-jeans-moona-kansanen-tek-lehti-unikorni-yrittäjyys-työelämä-opiskelijat-opiskelijakilpailu.piece-of-jeans-voittaja-voitto-unikorni-yrittäjyyskilpailu-moona-kansanen-pala-farkkua-piece-of-ruutu-jeans-denim-kierrätettyä-verkkokauppa.

Kilpailusta jäi käteen paljon muutakin kuin kertavoitto ja voittorahat. Ennen kaikkea kontakteja! Yrityselämän kontakteja, ja sen, että ulkopuoliset vahvistivat liikeideani toimivuuden. Se asetti minulle suunnattomasti kolmannen osapuolen luottoa. Nyt voidaan lähteä valloittamaan maailmaa.

"Meidän on vain siirryttävä kestävämpiin tuotemenetelmiin ja materiaaleihin. Luonto ei kestä tätä jätteen määrää enää, sille on tehtävä jotain. Ja se aika on nyt!"

Lisää artikkelista ja Moonan voitosta löytyy TEK:n nettisivuilta.

moona-kansanen-voitti-unikornin-tek-lehti-opiskelijat-työelämä-yrittäjyys-tampere-pirkanmaa-naisyrittäjä.

PIECE OF JEANS -VERKKOKAUPPAAN TÄSTÄ