SAIMME ASIAKKAILTAMME KUVIA FARKKU-KORVAKORUISTA

HUOM! Tuotekuvat ja tekstit eivät liity toisiinsa. Kuvat ja tekstit ovat eri asiakkailta. Kaikilta kuvan ja palautteen antaneilta on saatu lupa materiaalin käyttöön.

Joko sinä tilasit korvikset itsellesi? Olisiko sinulla mahdollisuus lähettää kuvia meille? Voit lähettää kuvia meille sähköpostitse osoitteeseen pieceofjeans@outlook.com. Lisäisimme mieluusti myös sinun kuviasi tämän sivun korukollaasin jatkoksi. Kiitos jo etukäteen!

FARKKUKANKAASTA JA KIERRÄTETYISTÄ VETOKETJUISTA VALMISTETUT RIIPPUVAT KORVAKORUT

Korvakorut olivat aivan super kauniit ja tyylikkäät! Ihastuin ihan totaalisesti vetoketjusta tehtyihin korviksiin! Korvakorut tuntuivat tosi laadukkailta ja olivat muutenkin tosi siistin näköiset. Tärkein asia minulle on kuitenkin se, että korvikset ovat ekologiset, itse tehdyt, Suomessa valmistetut ja se että ne ovat nikkeli- ja lyijyvapaat. 😍 Hintalaatusuhde täysin kohdillaan!

Tiia, 21v, Vantaa

---

zipper-vetoketjukorvikset-korvakorut-roikkuvat-nikkelivapaat-kierrätysmateriaalit-pieceofjeans-farkkukorvikset.

zipper-korvikset-korvakorut-vetoketjuista-vetoketju-pitkä-roikkuva-riippuva-glamour-naiselliset-korvakorut-nettikaupasta-suomalainen-design-min

piece-of-jeans-zipper-vetoketju-vetskari-korvakorut-korvikset-roikkuvat-riippuvat-pitkät-kevyet-heiluvat-näkyvät-korut-korviin-suomalaista-käsityötä-suomalainen-käsintehty-verkkokauppa-edullinen.

Korvakorut: Zipper. Nikkeli- ja lyijyvapaat riippuvat korvikset kierrätysketjuista.

---

Aivan upeat korut, joihin ihastuin ihan saman tien. Musta ja hopea ovat sävynä kivat ja sopivat hyvin monenkin asun kanssa. painoa näissä koruissa on vain vähäisesti, joten ovat miellyttävät käyttää. Ihana yksityiskohta, joka sykähdytti itseäni oli se, että korvakorujen säilytyspussukkakin on valmistettu kierrätettyjen farkkujen taskusta. Tykkään! ♥

Katri

Korumallisto koostuu neljästä erilaisesta designista. Jokainen korumalli on nimetty uskollisesti farkkuteeman mukaan: Zipper, Loop, Double-Loop & Denim-Cube. Myytävänä erikseen tai sarjana.

OSTA OMAT KORVAKORUSI TÄÄLTÄ!