FARKKUMUOTI

Nyt voit teettää toiveidesi mukaisen sinulle kustomoidun vaatteen, asusteen tai laukun kierrätetystä farkusta. Mittatilaus on osa ekologisuus- ja vastuullisuustekijöitä. Mittatilaustuotteet tulevat heti käyttöön ja valmistetaan asiakkaan toiveesta ja tarpeesta. Lue tuotereferenssejä ja katso kuvia asiakaskollaasista. Tilaa sitten omasi. Pyydä tarjous ottamalla yhteyttä.
Kokosimme farkkuaiheiseen blogiin kuvia riippuvista eli roikkuvista korvakoruista, jotka on valmistettu kierrätysmateriaaleista suomalaisena käsityönä. Korut ovat nikkeli- ja lyijyvapaat, joten korvakorut sopii herkillekin korville. Katso kuvia uniikeista käsintehdyistä korvakoruista ja osta omasi verkkokaupasta.

Toteutimme asiakkaiden kanssa yhteisen kampanjan. Kampanjan tarkoituksena oli päästää asiakkaat eläytymään ja kertomaan, kuinka he ovat ottaneet ostamansa tuotteet käyttöön. "Missä, ja miten tuote toimii juuri sinun arjessasi? -tyyliin".

Kampanja suoritettiin niin, että asiakkaat ottivat joko itsestään ja/tai tuotteestaan 1-5 kuvaa ja jakoivat ottamansa kuvat meille joko sosiaalisessa mediassa tai sähköpostitse. Kampanjan aikana saimme upean määrän mitä erilaisempia kuvia, ja kokosimmekin niistä kollaasin tälle sivulle.