SUOMEN EKONOMIT: PIECE OF JEANS VOITTI YRITTÄJYYSKILPAILUN

moona-kansanen-voitti-tekniikan-akateemiset-suomen-ekonomit-unikorni-yrittäjyyskilpailu-voittaja-piece-of-jeans-2019-neliö-ruutu.

 

Vuonna 2019 osallistuin yrittäjyyskilpailuun, jonka Tekniikan Akateemiset sekä Ekonomit järjestivät yhteisvoimin. Kilpailu oli suunnattu nuorille yrittäjyydestä ja omasta liikeideasta haaveileville. Kilpailuun osallistuttiin alkukarsintavideolla, joista viisi pääsi finaaliin. Finaali järjestettiin Leijonan luola -tyylisesti viiden minuutin pitchaus-puheenvuoroilla yrittäjäguruista koostetun tuomariston edessä.

pieceofjeans-ekonomit-suomen-ekonomer-yrittäjyyskilpailun-voittaja-voitto-piece-of-jeans-moona-kansanen-unikorni-yrittäjä.

pieceofjeans-ekonomit-suomen-ekonomer-yrittäjyyskilpailun-voittaja-voitto-piece-of-jeans-moona-kansanen-unikorni-laadukas-kestävä-ekologinen-korjattava.

Kilpailusta on nyt aika tarkalleen vuosi..aika huikeaa muisteltavaa edelleen. Laitoin vähän kuvia kilpailutunnelmasta ja palkintojenjaosta tähän tekstin joukkoon.

piece-of-jeans-unikorni-yrittäjyyskilpailun-voittaja-yrittäjyys-kilpailuvoitto-voittaja-naisyrittäjä-tamperelainen-pirkanmaa-pala-farkkua-farkkupalat.

moona-kansanen-voitti-tekniikan-akateemiset-suomen-ekonomit-unikorni-yrittäjyyskilpailu-voittaja-piece-of-jeans-2019-neliö-ruutu-pitch-puhe.

moona-kansanen-voitti-tekniikan-akateemiset-suomen-ekonomit-unikorni-yrittäjyyskilpailu-voittaja-piece-of-jeans-2019.

KIITOS UNIKORNI 2019! Kiitos Ekonomit artikkelista.