ekologiset-farkut-farkkukassit-farkkulaukut-verkkokaupasta-vastuulliset-design-farkut-naisille-miehille-farkuista-laukku-pieceofjeans-oy.

PIECE OF JEANS

"FARKUISTA UUDET FARKUT"
MISTÄ TARINA SAI ALKUNSA?
PIECE OF JEANS

Hajoaako sinunkin farkkusi reisistä? Farkuthan saatetaan polvesta paikata polvipaikalla, mutta miten olisi reisipaikka? No ehkä ei - mutta entä jos tehtäisiin paloista se juttu!

"Pala farkkua" - Piece Of Jeans

Mallisuojattu suomalainen design (EUIPO). Since 2019, Tampere

piece-of-jeans-kierrätetty-farkku-ekologisia-farkkuja-naisille-miehille-verkkokaupasta-suomalainen-design-farkkubrändi.
piece-of-jeans-farkut-farkkulaukut-kassit-tilkkutäkki-ruudulliset-farkut-uniikit-designfarkut-muotifarkut-tilkkutäkki-tilkuista-paloista-ruudullisia-ruudullinen-kangas-mallisuojattu-mallisuoja.

MIKSI PIECE OF JEANS?

💧 SÄÄSTÄ JUOMAVETTÄ

Tiesitkö, että kahdessa suuressa halpatuotantomaassa, Intiassa ja Kiinassa, käytetään vettä uusien farkkujen valmistukseen vuosittain jopa 120 biljoonaa litraa eli

120 000 000 000 000 litraa

Miltä sinusta tuntuisi pukeutua ekologisiin, eettisiin ja vastuullisesti valmistettuihin farkkuihin ja säästää maailman juomavesivarantoja kymmeniä tuhansia litroja?

♻️ VÄHENNÄ TEKSTIILIJÄTETTÄ

Tiesitkö, että maailmanlaajuisesti tekstiilijätettä kipataan kaatopaikalle yksi kuorma-autolastillinen sekunnissa.

Ei heitetä vanhoja rikkinäisiä farkkuja sekajätteeseen, sillä jätteenpoltto aiheuttaa päästöjä ja voimistaa kasvihuoneilmiötä.

Kierrätetään ja uusiokäytetään vanhat farkut tyrmäävän näyttävästi.

🌎 PUKEUDU VASTUULLISESTI

Kaikki Piece Of Jeans -farkut valmistuu suomalaisten poistofarkuista. Kaikki farkut
kerätään, lajitellaan ja leikellään Suomessa. Lisäksi koko farkkumallisto, farkkujen koot, kaavat ja sarjonta on tehty Suomessa.

Lopputuotteet ommellaan suomalaisomisteisessa, suomalaisen valvomassa ompelimossa Puolassa, Euroopan tekstiiliteollisuuden sydämessä, vastuullisin ja eettisin tuotantomenetelmin.

Ompelijoilla terveelliset ja turvalliset tuotanto-olot, jotka suomalaisomisteinen ompelimo mahdollistaa. Vastuullisuus on ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnista huolehtimista.

FARKKUBLOGISSA

Yhteistyössä nuori nouseva artisti Joacim. Joacim puettiin Vain Elämää -pelastakaa lapset -jakson kuvauksiin yhdessä Piece Of Jeans:n kanssa. Jakso on katsottavissa jälkikäteen Nelosen Ruudusta. Joacimin yllä Piece Of Jeans - puna-musta-harmaat farkut sekä musta-harmaa farkkutakki. Tuotteet ostettavissa Piece Of Jeans:n verkkokaupasta.

Moona, 25, kyllästyi pikamuotiin ja ratkeaviin farkkuihin – nyt hänellä on palkittu yritys, joka taistelee kangasjätettä vastaan. Tamperelaisen Moona Kansasen Piece of Jeans on herättänyt sijoittajien huomion. Kansanen ei koskaan tähdännyt yrittäjäksi, mutta haluaa olla ympäristövaikuttaja.

For more durable dressing. How can we reduce the amount of textile waste? Are patchwork jeans the solution to fashion's environmental problem? Interviewed by Moona Kansanen, founder and CEO of Piece Of Jeans. Kirsi Niinimäki, Professor of Design Studies at Aalto University, answers the question: What is happening to millions of kilos of textile waste?