KÄTEVÄT FARKKUVINKIT

Mitä tarkoittaa A-, H-, O-, X-, ja Y-vartalot ja vartalotyypit. Joko selvitit mikä vartalotyyppi olet ja kuinka millaiset farkut sopivat juuri sinun vartalotyypillesi? Mitä värejä ja lahjetyyppiä sinun kannattaa suosia? Tärkeintä on kuitenkin pukeutua siltä kuin itsesä hyvältä tuntuu.
Selvitä mikä vartalotyyppi olet. Eri vartalotyypit on nimetty kirjainten mukaan, joita on viisi: A-, H-, O-, X- ja Y-vartalo. Kirjaimet auttavat hahmottamaan vartalon muotoa. On myös vartalo malleja, jotka ovat yhdistelmiä eri vartalotyypeistä. Yhdistelmätyypissä voi hyödyntää kummankin vartalotyypin mukaista pukeutumista.

"Mistä kohtaa naisten lantionympärysmitta tulisi ottaa, että se vastaa housujen valinnan kannalta oikeaa mittaa? Entä miltä korkeudelta vyötärön ympärys mitataan jos tilaa farkkuja netistä? Onko vyötärö vartalon kapein kohta, vatsan ympärysmitta vai navan mitta vai housujen vyötärön kohta?". Vartalon mitat kuuluu ottaa vartalolta alusvaatteet yllä, ilman väljyysvaroja. Lue vinkit, niin osaat tilata vaatteita netistä oikeassa koossa ja vältyt turhilta palautuksilta. Vyötärön mittaaminen on tärkeä ja haastava mitta.

Kun farkut ostetaan netistä, on kuluttajalle ensiarvoisen tärkeää farkkujen myyntikuvat mutta erityisesti selkeät kokotaulukot. "Lantio L, vyötärö M, reisi M/L..minkä koon valitsen? Pohjekin on aika leveä, mahdunko? Tuttua?"
Lue blogiartikkelimme aiheesta "Kuinka voit valita vartalollesi täydellisesti istuvat farkut netistä ilman, että sovitat? Kuinka mittaat naisellisen vartalosi ja vyötärön sekä lantionympäryksesi oikein? Mistä tiedän, onko farkut tarpeeksi napakat?"