KAMU-KERÄYS ON POISTOTEKSTIILIEN VALTAKUNNALLISEN POISTOTEKSTIILIKERÄYKSEN KOKEILUMALLI

Piece Of Jeans on mukana Lounais-Suomen jätehuollon pilotoimassa poistotekstiilien erilliskeräyskokeilussa, joka on kokeilumalli laajemmalle tekstiilien erilliskeräykselle. Poistotekstiilit ovat kunnan vastuulla oleva jätejae, ja lakimuutoksen myötä tämän jätteen keräyslaatikot tulisi järjestää koko Suomeen vuoteen 2023 mennessä.

kamukeräys-pieceofjeans-kamu-kauppa-muoti-keräys-poistotekstiilit-kierrätys-farkku-jäte-erilliskeräys-vaatekeräys-turku-lounaissuomi-farkkuhuppu-sininen.

KAMU-KERÄYKSEN AVULLA VANHAT VAATTEET KIERTOON PIECE OF JEANS -FARKKUHUPUILLA PÄÄLLYSTETTYIHIN LAATIKOIHIN

KaMu (=kauppa ja muoti) -keräyksen tavoitteena on laajentua kuuden kuukauden pilotointijakson jälkeen (1.6.-31.12.2021) koko Suomen laajuiseksi keräykseksi. Pilotointijakson aikana kerätään palautetta keräysmääristä ja keräykseen soveltuvista paikoista. KaMu-keräysastiat on tarkoitus tuoda lähelle kuluttajaa, sinne missä he muutenkin arjessaan asioivat, kaupan ja muodin sisätiloissa.

KaMu-keräyksen lanseeraustilaisuus pidettiin 21.5.2021 Turussa, vierailukeskus Joessa. Piece Of Jeans on yksi KaMu-keräyksen keräyskumppani, ja Piece Of Jeans:n tehtävänä on ollutkin suunnitella ja valmistaa Lounais-Suomen jätehuollolle poistotekstiilifarkusta keräysastioiden huput.

 kamukeräys-pieceofjeans-kamu-kauppa-muoti-keräys-poistotekstiilit-kierrätys-farkku-jäte-erilliskeräys-vaatekeräys-turku-lounaissuomi-farkkuhuppu-sininen-moona-kansanen-turku-tampere.

kamukeräys-pieceofjeans-kamu-kauppa-muoti-keräys-poistotekstiilit-kierrätys-farkku-jäte-erilliskeräys-vaatekeräys-turku-lounaissuomi-farkkuhuppu.

POISTOTEKSTIILI KIERTOON, POISTOTEKSTIILIN ERILLISKERÄYS LAAJENEE

 - LSJH: poistotekstiilit maksutta kamukeräykseen

- Turun Sanomat: Farkkuhuppuiset Piece Of Jeans -keräyslaatikot ilmestyivät myymälöiden eteisiin. Poistotekstiilien keräys kuluttajilta laajenee.

- Aamuset: Poistotekstiileille uusia keräyspisteitä

 - Kuntsari: Poistotekstiilien kerääminen laajenee

- Varsinais-Suomen Yrittäjät: Piece Of Jeans -farkkuhupulla päällystetyt keräysastiat

- Uusiouutiset: Poistotekstiili kiertoon Suomessa Piece Of Jeans -tyyliin

- YLE: Vanhat vaatteet kierrätykseen. Vaatekeräys kaupoissa. Piece Of Jeans päällysti farkkuhupuilla keräyslaatikot

- Epressi: LSJH ja kaupan alan toimijat sekä Piece Of Jeans lanseerasivat uuden poistotekstiilinkeräyksen

- Telaketju: Poistotekstiilien valtakunnallinen keräys

- HSY: Vaatteet kiertoon yhteistyössä Piece Of Jeans